yarendogann Kızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum anadolu yakası özel hastanelerde çok iyi bir doktor arıyorum cep numarasını vermesi önemli bir kriter benim için önerilerinizi bekliyorum♥️🙏
beyzzsenturkk yarendogann muayane ücreti artmadan önce kurtköy ersoya gidiyordum esra aydın şahine memnundum da cok kibar bi kadın 🦋
starrysky yarendogann Ben de Emsey hastanesi Ayşegül Kalın Ayçiçek’e gidiyorum. 19+5’teyim. Çok araştırıp bulmuştum. Hiç memnun olmayan duymadım. Memnunum çok kibar, naif ve bilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
benkosarim yarendogann Pendik Medipol üniversitesi. İlknur sayar tavsiye ederim renkli ultrason da bakıyor numara verme konusuna gelince eğer bir risk durumunuz varsa istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz doktora ama eğer hiçbir sorun yoksa durduk yere Doktorlar numaralarını vermiyor hastaneyi arayıp öyle ulaşabiliyorsunuz ben doktoruma istediğim zaman ulaşabiliyordum hatta tavsiye ederim çok inanılmaz tatlı dilli bir hanımefendi muayene ücreti de Pendik kartı varsa 240 lira
starrysky yarendogann Ha demeyi unutmuşum cep numarasınıda veriyor. Ben ne zaman sorum olsa yazıyorum aynı gün içinde cevap veriyor.
Semilk05 yarendogann saygı hastanesi Ebru hanıma gidiyorum memnunum da siz hangi hastaneye gidiyorsunuz neden değiştirmek istiyorsunuz
yarendogann Semilk05 Acıbademe gidiyorum şöyle heyecanla gidiyorum unuttuğum noktalar olabiliyor doktorumunda ihmal ettiğini gördüm hani söylenecek şeyler değil belki ama o kadar yüksek meblağ verip çocuğun kilosunu söylemediler boy ölçümünü bilmiyorum kilomu ve tansiyonum ölçülmedi 2 dir böyle oluyor ve çıkınca fark ettim o yüzden değiştirmek istiyorum
Semilk05 yarendogann devlete gittiğimde böle yapmışlardı bana da bi kez daha gitmedim saygı hastanesi Ebru hanıma gidiyorum memnunun da
MasaAll yarendogann özel dragos tip merkezinde doktor bulent kars var biraz maliyetli ama çok ama çöm iyi Bi doktor telefon numarasını veriyor ve saat kac olursa olsun arasanız mutlaka açıp yardımcıları okuyor
Birannecik1301 yarendogann değiştirmenizin sebebi nedir? Bende ebru hanıma gidiyorum daha dogrusu 1 kere gittim. Cokta memnun kaldım. Fakat gece doğum olursa kendisinin değil o gün nöbetçi doktor kimse o giriyormus doğumu. Bu yüzden değiştirmek istiyorum
yarendogann Birannecik1301 şöyle heyecanla gidiyorum unuttuğum noktalar olabiliyor doktorumunda ihmal ettiğini gördüm hani söylenecek şeyler değil belki ama o kadar yüksek meblağ verip çocuğun kilosunu söylemediler boy ölçümünü bilmiyorum kilomu ve tansiyonum ölçülmedi 2 dir böyle oluyor ve çıkınca fark ettim o yüzden değiştirmek istiyorum
teacherozlem yarendogann medical park Halide Yüksel şeker gibi bir kadın çok bilgili numarasını da veriyor ve çok da ilgili
Yelito Ataşehir memorial Banu Mat ben çok memnunum tamamlayıcı sağlık sigortası geçmiyor hastanede özel sağlık sigortanız varsa mantıklı oluyor
matematikcianneee Bem de Pendik medikal park da Halide hanıma gidiyorum ne zaman mesaj atsam geri dönüş sağlıyor ilk muayenede verdi numarasını test sonuçları için arıyorlar asistanı da çok tatlı
Cuhadar Bende Pendik Medipol hastanesi Nergiz hanıma gidiyorum gerçekten ilgili ve çok açıklayıcı anlatıyor her durumu. Telefon numarasını benim son haftalarıma doğru verdi şuan 36+3 ama ben ilgisinden memnunum. Renkli ultrason bakıyor her gittiğimde.