babymama2 Ellove zayıf hamile kalınca sanırım kilo almak cok sorun olmuyor. ben de boyuma göre baya zayıftım hamile kaldığımda 26 hafta bitti 8-9 kilo aldım şimdiden. normalde fazla diyenler var ama fiziksel olarak çok belli olmadığından sıkıntı değil gibi geliyor. sizin de öyle mi acaba?
Fatoskty Hilaynur yok yapmadım çok fazla yemek yiyemiyorum sanırım ondan birde bende ödem çok olmuştu onlar da bayağı gitti
tugbaa_a 5kediannesi 43 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum çarşamba günü kısmetse doğuma giricem ☺️
babymama2 ikimelekannesii22 acaba 26-27 haftalıkken kaç kilo almıştınız hatırlar mısınız hiç :)) benim hamile kaldığım kiloya yakınsınız çünkü, ortalama kaçla bitiririm merak ediyorum da 🙈
Mihribani 79-80arası hamile kaldım şuan 28+6 yım hala 80 kilodayım çok şükür bu zamana kadar hiç bir bulantı vesayre bişey yaşamadım Allah herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
HavvaBaharCiftci 2023Mucizem 20.haftaya kadar hep kusmayla geçti günlerim yiyemedim bir sey 20.haftadan sonra da protein ağırlıklı bebege kilo aldiracak seyler yedim her seyi yedim sinirlamadim kendimi
Nergis__ Mammy123 bende sadece ben böyleyim diye düşünüyodim hamile kalmadan eşim sürekli kilo al diye baskı yapıyordu ne yapsam alamiyodum hamile kalınca kilo almaya başlayınca ses çıkaramıyor doğumdan sonra aldığım kiloları vermek gibi bı düşüncem yok yeter ki alim o kiloyu o kafadayim yani şuan
Mammy123 Nergis__ bende öyleyim canım ama vermek yada vermemek bizim elimizde olsa keşke 🥹 çünkü ben normaldede her istediğimi yiyip kilo alamayanlardanım neler kullandım almak için ama olmuyodu hamilelikten sonra aldım ama şimdide doğumdan sonra giderse korkusu sardı işte emzirme döneminde çok kilo veriliyormuş ya
2023Mucizem Seda_ktlozn58 Merhaba bende 67 kiloyum 5+6 haftadıyız nasıl bir beslenme programı uyguladınız ?
Mihra09 krdelen41 yemem ayni hiç değişmedi aşırı bı yemek yemem yok o yüzden heralde almadım almakta istemiyordum ve çok hareketli tüm hiç oturmayı uzanmayi bilmem buda etkiliyo olabilir☺️
kahvekokusu_ Sehersakar 60 ile hamile kaldım bugün 25+0 3 kilo almışım ama ben emzirirken alıyorum kiloyu bunda da öyle olucak büyük ihtimal