2prensesannesiiii kocisininprensesi kısmet allahım gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 💓🥰 kaç haftalık burda
Masal12345 cinsiyet tahmini diye bir sayfa var ücretli olanda var ücretsiz olanda onu bul bunu at tahminlerin cikiyo
kocisininprensesi Masal12345 yaa bir iki haftaya netleşir muhtemelen ama buradaki arkadaşlar çoğu tahmin de yanılmıyor 🤗😍
kocisininprensesi 2prensesannesiiii amiiin♥️ 11+3 ama doktor cihazları biraz sıkıntılı. İlk kızımda görüntü vs çok netti ya
Hawacnts Gulsen4224 Canım banada tahminde bulunurmusun doktorlar bizim cinsiyeti henüz bulamadı kız diyorlar erkek diyorlar net bişey yok burada 12 haftalık felan olması lazım şuan 24. Haftadayim ama bebeğin cinsiyeti ni bilmiyorum
kocisininprensesi Gulsen4224 yaaa bakıyorum tahminin genelde yanılmıyor 🤗 bi kaç yerde etiket yaptım sana ama görmeyinde dedim post açayım 🙈🙈🙈
Masal12345 Ben yorum yapıyorum bidaha bulamıyorum kullanmayı bilmiyorum aylardır uygulamayı kullanıyorum bilmiyodum böyle doğum hikayesini yazan var diye
Gulsen4224 Masal12345 birine etiket yapıp yazmak için başına @ bunu ekle canım yorumlarını da kendi sayfandan gorurusun
kocisininprensesi Hawacnts benim ilk kızımda doktor, 5 ay erkek erkek dedi bende ısrarla kız dedim. Sonra kız oldu gerçekten ya
Zeynepss1_ Gülşen hanım bizimde doktorlar henüz net bişey söylemiyorlar. Bacak arasını da ben anlamıyorum. Rica etsem bakar mısınız @Gulsen4224 ❤️
Zeynepss1_ Gulsen4224 teşekkür ederim 🙏 Gülşen hanım bacak arası resimden hiç görünmüyor. Umut bağlayalım mı 😊❤️
Hawacnts kocisininprensesi banada bi kız bi erkek diyorlar cidden bende anlamadım cinsiyetimiz nedir aklım karıştı iyice
kocisininprensesi Hawacnts bende erkek şeyleri almıştım heycandan ama sonra değiştirdik. Şimdi merak ediyorum kız hissediyorum ama erkeğe benziyor