anneyimben12 Evet ablaları bize bi fikir isim için ama lütfen alya mina lina minel eslem buğlem tarzı isimler değilde daha böyle bizden isimler varsa aklınızda tavsiye kabul edilir 😇 Zira bu kızın babasına isim beğendiremiyoruz 😀😀
Bademgzlm anneyimben12 azra kızımın adı şimdi yine hamileyim buda kız olursa kübra koycam😉azrada kübrada çok hoş bence
BesteCanerKutluzolu anneyimben12 kızım olsaydı eylül ya da asya koyacaktık biz ikisi de çok hoşumuza gitmişti🙂 Eylül ayında tanıştığımız için anlamlı olur diye düşündük ama Asyaya da seslenmesi güzel benden tavsiye isim beğendiğinizde evde o isinle seslenin biraz komik oluyo ama kulağa nasıl geldiğini ancak öyle kavramıştım ben 🙈
seymos anneyimben12 Hümeyra, Meryem Zehra, Zeliha, feyza, berire, Büşra, Hatice Betül, Rüveyda, dilanur.
mom44 Ben melike koymayı düşünüyorum nasipse hükümdar kadın demek ayrıca Kur-an da da geçiyor 😇 babamıza kabul rtmrdi daha modrrn isim arayışında ama ben bunu istyorum bütün aileyr alıştırdım sayılır 😁🙌
Asu33 BesteCanerKutluzolu Benim yeğenimin adı eylül kızım olsaydı asya koyacaktık biz de iki isim de çok güzel
EbruEgemen1123 anneyimben12 Aylin, İnci, Beren, Işıl, Yade, Ben de kararsızım malesef bi türlü karar veremedik
anneyimben12 baharclk öykü istedim ama eşim istemedi elif den de bıkkınlık geldi eşimin sülalesi elif kaynıyor
Kimyagercik anneyimben12 ay b3nde esime begendirememistim sana kendi listemdekileri soyliyim 🙂 Amine Asude Sumeyye Hüma Ravza Zehra Zeynep
PnarKoc Bizim dr bi prensesimiz olucak ve biz öykü nisa koymaya karar verdik sen de düşünebilirsin canım ☺
anneyimben12 PnarKoc PnarKoc bende öykü naz istedim ama eşim istemedi. Bize de doktorum damla olsun benim adım yağmur ya yağmurun damlası olur dedi eşim de ona taktı kafayı 😊
anneyimben12 Alinmavi damla naz yada damla nur düşünüyorum ama eşim biraz nazlı bu konuda hiç bişey kabul ettiremiyorum 😊