Mihri_1991 Merhabalar anneler 30 haftalık hamileyim. Ayda bir gittigim muaynelerim diğer ay sıklasicak.mesela 15 günde bir gidicem. Normalde ayda bir kere para öderken .15 günde bir gittiğimde iki kere mi ücret ödemesi yapacağım.bilgisi olan varmı ? Normalde 10 gün içerisinde kontrole ücretsiz gidebiliyorsun özel hastanede ancak 10 günü geçtiğinde tekrar ücret alımı oluyor.
Kelebekk-0307 Mihri_1991 her hastanede sistem farklı mi oluyor bilmiyorum ama biz bir ücretli bir ücretsiz gidiyorduk kontrollere
cimcimemmmm Mihri_1991 hastane prosedürleri değişiyor. Gittigim önceki hastanem 14 gun, simdikiyse 10 gündür. Bi gun dahi geçse odeme yapıyoruz giris istiyorlar . Sık gittiğiniz doktorunuzsa eger konuşup yardımcı olabilir size . Bizimki yardımcı oluyor mesela
cimcimemmmm Mihri_1991 hastane prosedürleri değişiyor. Gittigim önceki hastanem 14 gun, simdikiyse 10 gündür. Bi gun dahi geçse odeme yapıyoruz giris istiyorlar . Sık gittiğiniz doktorunuzsa eger konuşup yardımcı olabilir size . Bizimki yardımcı oluyor mesela
Elveda96 Hayır aslında alınmaması gerekiyor ona göre randevularınızı ayarlıyabilirsiniz. Bende sizin gibi ilk gittiğimde randevuda para veriyorum 15 gün sonraki kontrolümde vermiyorum benm bildiğim ay içinde gittiğiniz kontrol sayılıyor ama siz yinede kendi doktorunuza sorun bence herkesinki farklı olabilir
Kubra-2363 Elveda96 özellerin genelinde bu şekilde oluyor riskli gebelikler dışında normal devam eden gebelikleri bu şekilde çağırmaları açıkçası biraz hastaneye maddesel açıdan kazandırma çabası olduğunu düşünüyorum
Elveda96 Kubra-2363 aynen öyle birazda kendileri kazansın diye isteyebilirler ama mutlaka doktorunuza sorun
Mihri_1991 Muayne sıklığına kaç günde bir cagiriliyor ? Hastanenin 10 gün içerisinde ücretsiz ise bende 15. Değilde 10 . Gün gitsem ? Olmaz mı ?
milatlas13 Mihri_1991 benim doktorum 3 haftada bir randevu oluşturur,birinde ücret alır birinde kontrol seansı diye ücret almaz.6 haftada bir öderim yani. ama sıklaşınca nasıl olcak görücez.
Rapunzelinanasi Mihri_1991 10. Gün gidebilirsiniz. Kontrol muayenesi hakkınızdan sonra da 14 gün sonra gidersiniz. Doktor 2 hafta dedi diye tam olarak 2 hafta beklemek zorunda değilsiniz ki beklemeyin de kullanın hakkınızı
Kubra-2363 Rapunzelinanasi iyide 15 gün demesinin sebebi bebeğin sonuçta haftalar arası takibini kontrol etmek amaç 1 haftada geçince neyim takibini yapıcak 1 10 günle 2 hafta arası fark oluşuyo bebek sürekli gelişiyor ve gelişim takibi amaçlı bu yapılıyor zaten ekstra para vermemek içinde 10.günü gitmeniz size bişi katmaz