delalduran Kızlar selam yarın saat 2 de sezeryan ameliyatına gireceğim spinal anestezi ile olucak bir şey hissediliyor mu ilk doğumum biraz korkuyorum açıkçası spinalden ama bebeğimi hemen görebilmek için bunu tercih ettim
AzraFarah delalduran sağlıcakla kucağına al inşallah canım. Doğumdan sonra tecrübelerini anlatır mısın, mümkünse beni de etiketler misin. Benim ilk doğumum genel anestezi oldu, ikinci doğumdan korkuyorum, spinal nasıl olur ondan da Korkuyorum
Sadomazo860 delalduran anestezi Dr unun profesyonelligine bağlı benim 3.gebeligim ilkinde epidural yaptırmıştım hicbirsey hissetmemiştim 2.cide de aynısı ama farklı hastanede ameliyat başlarken kesiyi hissettim tam yapamamisti yani rezil etti beni hemen bayilttilar beni uyandığımda herşey bitmişti hicbirsey anlamamıştım.Allah nasip ederse 3.gebeligimi genel anestezi ile doğurmayi düşünüyorum
Fatmaztrk delalduran anestezi sonrasında uyuşukluk olmusmu test etmelerini işte. Bacağa küçük bir iğne falan batiriyorlar eğer hissetmezsen o zaman başlasinlar.