Arkadaslar bende çatı muaynesi oldum hiç abartıldıgı gibi degil sakın korkmayın okadar rahattıki hiç agrım sızım olmadı kendinizi kasmayın gercekten acıcak birşey degil
Çatı Muaynesi
MakbuleSarolu şimdi sıra bekliyorum nst çekilip incem ve çok korkuyorummmmmmmm
Kacıncıı haftada yapıldı canm
MakbuleSarolu kaç haftaliksin canim
MakbuleSarolu kacıncı haftada yapıldı çatı muayenesi salı gidicem bugun 36 haftalık oldum bu hafta yapar mı acaba haftada 2 kez görüyor beni doktorum ama hıc bahsetmedi bile
Kadze ben de 36+4um 15 gün sonra gel demişti bu güne denk geliyor yapılıyor sanırım 36da ay bi hafta daha durup kalpten gidemem 😑😶
Kadze benim bildigim 37. Ve sonraki haftalarda yapiliyor. Erken yapılması bebegi geri çeviriyomus bebek ters oluyormus 🤔
MakbuleSarolu aynenn canım ya hıc bişiy yok bende bugun oldum gram acı hissetmedım kızlar ne olur rahat bırakın kendinizi kasmayın 👌
36+5 te oldum bende, kesinlikle kendinizi rahat bırakın kasmayın hiiiç acımıyor
MakbuleSarolu kendi adınıza konuşun... abartmak da ne demek benim çok acımıştı. İnsanlar yaşadıklarını yazıyor abartmıyor. Abartsa eline ne geçecek
Onurunannesi hiiiiççç korkmam canım kendini kasma rahat bırak başını geriye yasla derin bir nefes al ve oldu bitti :) hiç abartılacak birşey yok
MakbuleSarolu benımde dun vardı parmağıyla bakmadı aletle bakıyordu yaptramadım korktum.
Onurunannesi hiç korkulck bişi yok
Asdfgh 38 cnm
Onurunannesi 38 cnm
Kadze 38 yapıldı bna
Yapmadı doktor beni cagirdiğiyla kaldim ben de zaten 1 hafta sonra dedi kesin o zamanda yapmaz 37sin der oyalar durur olup kurtulaydim 😑😶