yarendogann Kızlar 16. haftamdayım cinsiyetini öğrenmek için doktora gittik bebek oturur pozisyondaydı doktor kız dedi tahmin yürüterek şimdi hazırlıklara başlamak istiyorum sonrasında cinsiyet farklılık gösterir mi emin olamadım yoksa bekleyeyim mi😁❤️
efeninannesiii_ yarendogann bence de bekleyin ben sorduğumda erkeğe benziyor ama cinsel organı sonradan değişebiliyor demişti. Kız bebeklerin klitorisinde de erkek pipisi giib bir kabarıklık olabiliyor şeklinde konuştu. Geçen ay netleştirebildik🥳
aygm34 yarendogann 16. haftaya kadar kız biliyordum 17de erkek olduğu kesinleşti 😀 Bekle biraz daha canım
karansmomm Beklemelisin canım. Doktor tahminde bulunmuş cinsiyet değişikliği olabilir. Hazırlıklara başlamadan önce tekrar cinsiyet öğrenmek için kontrole gitmelisin🌸
Betullllmirac41 efeninannesiii_ acaba sonrasında ne çıktı cinsiyeti bende 13 haftalığım doktor erkek gibi dedi ama net değil bi dahaki ay netleşir dedi de bende merak ediyorum değişir mi diye ☺️
yarendogann Betullllmirac41 erkekte pek değişeceğini zannetmiyorum canım önce kız diyip sonra erkek diyen oluyor genellikle🙈♥️
efeninannesiii_ Dilaraa23 oğlum oluyor ❤️ şöyle söyleyeyim doktorlar biraz yatış şeklinden vs anlıyor gibi ama bize net konuşmuyor. Banada erkeğe benziyor gibi ama bilemeyiz değişebilir dedi. Muhtemelen sizinde oğlunuz olacak 😂😂
aygm34 obiranneci benziyor demişti kendi doktorum. Başka bir doktora gittiğimde oda kız tahmin ediyorum demişti biz iki doktorda kız tahmin ettiği için kesin gözüyle bakıyorduk 😀