Sevvl Kızlar kızlarım oluyormuşşşş biri erkek demişti ama yanılmış isimleri falan hazırdı ama olsun umrumda değil çok sağlıklılarımıs birbirlerini itiyorlardı gördük😍
denizarenmom Sevvl yaa gecen seferde yazmistim sen benim hayallerimi yasiyosunn diye cok sevindim saglikla zamaninda gelsin prensesler bende simdi oglusumu gormeye gidiyorumm bu arada instada cerenn et diye bir kadin var onunda ikiz kizlari var cok tatlilar bakabilirsin ❤️❤️❤️
Sevvl denizarenmom çok teşekkür ederim rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip Ersin gerisi hiç önemli değil😍
tugbacns Sevvl yaaa ciddi misin ne güzel benimde iki kız ya 😄 ben senin bir oğlun olacağına inanmıştım hahah 😄 sağlıkla al kucağına inşallah hayırlı olsun canım çok sevindim 💕
Sevvl tugbacns kız bende inanmıştım ama gram üzülmedim eşim biraz isimden dolayı yıkıldı Alparslan istiyordu yoksa diğer anlamda oda çok sevindi bende üzülme Alparslanıye koyarız dedim 😂😂😂😂😂
tugbacns Sevvl ahahahahah yaa 😂😂 ay insan üzülemez zaten evin içinde iki tane bıcır bıcır kızlarımız olcak inşallah hayırlısıyla daha nolsun sağlıkla gelsinler de inşallah 😂🌺
Kevser_unall Sevvl kaçıncı haftada birisi erkek demişti ve kaçıncı haftada ikisininde kız olduğunu anladılar acaba bende ikiz gebeyim ikisine de erkek bebek dedi de yanılma olur mu acaba bende de 😊
Sevvl Kevser_unall 12 de 14 ye ısrarla erkek dedi hatta biz alışveriş yaparız hocam emin misiniz dedim eminim dedi siz kaç haftalıksınız 🥰
Kevser_unall Sevvl 17 haftalık benimkiler 16. Haftada doktor ikiside erkek dedi hiç yanılma payı da vermedi kesin dedi 😊
Xeyale96 Sevvl ya ne güzel🥰hayırlı olsun kuzum,sağ salim,vaktinde kavuşursunuz inşallah🤲🏻 Allahım korusun minnoşları,banada ilk 12haftasında 1erkek 1kız demişlerdi,sonra 16+3de ikiside erkek çıktı☺️
Sevvl Kevser_unall bişey diyemiyorum yavru banada kesim dedi ama benim zaten biri hiç durmuyor kız olduğu bile net olmayabilir yanı zor yakaladı yaklaşık 20 dkkada😂