Sla8995 Bugün idrar tahlili yaptırdım hem lökosit 126 çıktı hem de crp 9 😣😒😔 crp normal değer aralıgı 0-5 gösteriyor referans değeri Bu durum çok sıktı beni cidden
Sersel_15 Sla8995 bol su iç enfeksiyon için sık sık iç çamaşırını değiştir ütüleyerek kullan biraz dikkat edersen atlatırsın inşallah ben hamileliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum bu hamilelikte olağan bişey ama tabi doktor kontrolünde olman gerek
Stella_0 Sla8995 Bende hep yüksek birde böbrek nakilliyim. Nakil doktorum hamile olduğun için çok normal dedi. İlk başlarda antibiyotik verdi 5 gün kullandım her ay. 2 aydır vermedi. Şimdi de doğum yakın diye hiçbir ilaç vermediler doğumdan sonra yine normale döner dedi.
Sla8995 Ahuum bebek için tehlikeli olur diye korkuyorum ya crp için 😣😣 sizin şu anda mı o değerlerde? Bir de idrar yolu enfeksiyonunuz sizde de mi var
Ahuum Sla8995 idraryolunda vardı bitti şükğr. Kandaki kaldı hala antibiyotik kullanıyorum. Bol su iç korkcak bişy yok herkesde oluyor
Potansiyel Benim de yüksek lökosit 34 lerdeydi 10 gün önce. Dut kürü yapıyorum aynı zamanda haftada bir monurol içiyorum, antbiyotik kadar etkili değildir belki ama 20 gün sonra tekrar tahlil verdiğimde görücez etkili mi🌱
Sla8995 Bnmv-1 idrarım yanıyordu ara ara bende gidip tahlil verdim hemen 😣😒çıktı zaten tahlilde de . Doktorum bu sefer hap olarak antibiyotik verdi crp de hafif yüksek çıkınca.
Bnmv-1 Sla8995 kaç haftalık gebesiniz benim kasık ağrım çok enfeksiyondan inanılmaz korkuyorum bebepe bişi olur diye 🥺
ballibocek Sla8995 bana doktorum hamilelikte crpnzaten yüksektir demişti.. o yüzden bana 9 çok da yüksek gelmedi daha da yükselmişini gördüğüm için galiba. ))
Asya55 Bende 35 haftalık hamileyim 13-23-30 crp bu ayarlarda gidip geliyor grip falan oluyorum ona baglıyorum idrar yolumda bi sorun yok doktor olabiliyor bol bol su iç diyor.9 cok düşük bir rakam korkmayın