Tolga61 Kızlar ayın 19 unda catlatma iğnesi oldum, bugünden itibaren mi sayicam ilişki bitiminden sonra mi gün sayicam
Hemdemmm Tolga61 walla ben adet günüm gelene kadar yapmadım adet günüm geldi baktım günüm geçti öyle yaptım sizde öyle yapın çünkü boş hevesleri kapiliyoruz olmayınca çok üzülüyoruz o yüzden adetin geçmesini bekle derjm naçizane☺️
Pptyaa Tolga61 ben tam 14 gün sonra yaptım çıktı kan verdim 19 çıktı sonraki 138 ve böyle yükseldi. Sende yarın yapsan çıkar varsa ☺️
Tolga61 Hemdemmm doktor bana 14 gün sonra test yap dedi, ben çatlatma iğnesini 19 unda yaptırdım, yani ayın 2sine denk geliyor, adetim de ayın 10 nunda
Tolga61 Hemdemmm evet senin dediğin gibi yapsaydım keşke gerçekten yaptım 14. Günüm die(doktor demişti) yaptım ama negatif
Tolga61 Bilge-96 çatlatma iğnesi olduğun günden mi saydın peki, bide kaç yumurtan oluşmuştu ve kaç gün ilişki yasamistin
Bilge-96 Tolga61 ben 11 Haziran gecesi saat 24:00’te yaptım iğneyi 23 haziranda pozitifi gördüm. Benim tek yumurtam büyümüş ve çatlamıştı
Bilge-96 Tolga61 ilişki de iğneyi yaptıktan sonraki geceler gün aşırı olsun mutlaka demişti doktorum. 15 haziranda kontrole gittiğimizde yumurtan çatlamış bugün de ilişki olsun sonraki günler gebeliği etkilemez demişti. sağlıklı yumurta ise düzenli ilişki olduysa döllenme olur demişti. Eşimin sperm testi çok iyi gelmişti çünkü. Oldu çok şükür
Tolga61 Bilge-96 çok sevindim canım adına 🙏 bende o zaman yapayım test ama dün yapmıştım cikmamisti testte
esraamom Tolga61 adetin zaten iğne vurulduğun günü sayarak 14.gün gelmesi gerekiyor en gec 16. Gün yani adet tarihin o oluyor nasıl 10 gün var ki. Birde şimdi yapsan çıkar canım ben 14. Günü ögrendim hep
Bilge-96 Tolga61 doktorum bana 15.gün kan testi yapalım demişti kan verin isterseniz net bir sonuç verir size
Hemdemmm Tolga61 bnde adet belirtileri vardı canım o yüzden de heveslenmedim açıkçası adet günüm geçince Allah Allah dedim yani önce çünkü 3 buçuk senedir çocuk istiyorduk Rabbim nasip etti elhamdülillah isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim.. adet günüm geçince test yaptım silik çizgi çıktı ve kan vermeye gittim değerin 300 kusurlerdeydi baya şaşırdım birde daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için cokda hamileyim demedim yani filan sonra gene kan verdim baya yükseldi yani öyle oldu
Tolga61 esraamom bugünde yaptım canım ama negatif, benim adetim çok düzensiz adetim 3. Günü gittim bana klomen verdi 8gun geçti çatlatma iğnesi verdi geçen ay 9unda adet oldum ben, doktorda dedi 14. Günü belli olur die ama yaptım negatif
Tolga61 Pptyaa dunde normal test yaptım negatif bugün erken gebelik testi yaptım negatif şimdi kan vermeye korkmuyorum gene negatif çıkacak die bende adetimi bekliyorum
esraamom Tolga61 olsaydı kesin cıkardı şu an hayırlısı olsun canım sıkma canını gelecek ay inşallah güzel haber alırsın🤲🏻