Gnt38 bende bu zamana kadar hic gitmemistim bende bi anda sehir hastanesine gecme karari aldim. 35+1 de cevat rifat cundubeye gittim. Normalde sezeryan gununu 36 dan sonra verdiğini soyledi. Ama develiden geldigimi randevu bulmakta zorlandigimi soyleyince tamam tahlillerini ver sonucuna göre sirani vereyim dedi. Sonuclarin cikmasi icin araya haftasonu falan girdi, 35+4 te bana 17 kasim icin yani 39+0 a gun verdi. Sezeryansa doktor olarak bana cevat rifat cundubey, mehmet ak, arzu karakas aydin, seyma cam cok onerildi seyma hn suanda 1 aylik izine ayriliyormus. Cevat hocaya bizzat gittim olk defa geldigimi soylememe ragmen sanki surekli takipli hastasiymisim gibi iyi davrandi. Odada ki kalabaliga ragmen soyle ki siz iceride muayeneye hazirlaniyorsunuz, iceride 3 4 hasta bekliyor doktor siz hazirlanana kadar onunla konusuyor iceriye gelip gozleminizi yapiyor. Ben uzerimi giyinene kadar tahlil sonuclarimi falan incelemis, Sezeryan icin bana gun tercihi sormadi 17 kasim icin gun verdim acilde bunu onaylattir(17 kasimda 39+0 oluyorum) 17 kasim sabah 7 de acilden giris yaptir yatisini yaptir dedi. Elime hi kagit verdi. Tek sorun kalabalik olmasiydi venim icin ama kalabaliga ragmen gayet iyi ilgilendi. Bende basi kalabalik diye bisey demedim, ama keske bir hafta erkene alabilseydim :) instagramda cevat rifat cundubey yaz profili geliyor. Gercekten ben kime sorduysam ya cevat hicayi onerdiler yada mehmet ak i onerdiler. Mehmet aka acilde rastlamistim 5 haftalikken pek sevemedim kendisini o yuzden benim tercihim cevat hoca oldu. Bu doktorlari da bana soyleyenler ya orda dogum yapmis olan kisilerdi yada orada calisan saglikcilardi. Suan da iyi olacagini umut ederek gunumu aldim. Gunumden once sancim falan olursa da direkt sehir hastanesine gidip nobetci doktora sezeryan olacagim insallah memnun kalirim. Ayriyeten suriyelilerlw turkleri ayirmislar sahsen ben bunu duyduguma cok sevindim. Suriye polk acmislar doktorlar haftada bi gun mu ne oraya gidiyorlar. Onlarin yattigi koridoru ayirmislar. Onlar baska koridorda turkler baska koridorda kaliyor diyorlar. Yatis esnasinda odalar genelde tek oluyormus mesela iki kisilik ama tek kisi koyulaviliyor diyorlar ki insallah oyle olur benim icin daha iyi refakatcim de yatakta rahatca yatar, belinden ameliyatli oldugu icin kanepe ona eziyet gibi gelecek. Cok kalabalik olursa ilk tercoh suriyelileri 2 3 kisilik odaya koyuyorlar turkleri tek odaya aliyorlar diye duydum. Bunlari soyleyenler dedigim gibi ya orada calisan saglikciydi yada orada dogum yaomis kisilerdi. Ben normal olsaydi evet ozeli tercoh ederdim ama sezeryan oldugu icin doktor mecburen doguma gelmek zorunda ozeli tercoh etme amacim zaten ebeyle degil dojtorla dogum yapmakti ilk gebeligimde bunda da ne olursa olsun doktor zaten gelecek diye boyle bir tercoh ysptim. Senin beklentin ne beklentine gore sen en dogru karari verecek olansin gun gecmeden sabah erken sira almaya calis bi sekilde git bi muayene ol sectigin doktorla tanış ona gore karar vermen daha kolay olur. Ayrica ben develide takipliydim 35 e kadar hala da buradayim, burada iki doktor var eger doktorun birine gitseydim kesinlikle ozele kayardi aklim ki cunku ayni seyi ilk gebeligimde yasadim doktordan hiiicc memnun degildim hastane zaten berabtti direkt ozel takipliydim ve ozelde dogum yaptim. Bunda yeni gelen doktora gittim bu doktorjm o kadar iyiki suan hile dogumu onda yapsam dusuncem var ama sezeryan sonrasi ailemin yaninda kalacagim, ailem kayseri merkezde yasiyor hastanemin kalacagim yere yakin olmasi beni cezbettigi icin sehir hast. Tercih ettim. Burda ki doktoruma da soyledim hocam keske sizinle sehir hastanesinde tanissaydik, beni devlete geciren sizin ilginiz alakanizdi bilginizdi diye, yani demem o ki ayni hastanede ki doktorlarin isleyisi ilgisi bile cok farkli gercekten icinize sinen bir doktor bulursaniz bence sehir hastanesinden memnun kalirsiniz. Suan da kayseride en uygun dogum 5500 lira olarak humada sanirim. Humanin da hic bir ozelligi yok sana yemin ederim 2018 de orada yaptim ama odanin icinde dus bile yoktu. Bosuna bin kusur lira para vermisim o zaman