Baliminannesii DenizCeylin depend kullandım bence almalısın tam bir kurtarıcı canım iç çamaşırı bile giymeye gerek yok onu alınca
Melissadamla DenizCeylin depend kullandım eve geçincede depend kullandım okdar güzeldi ki anlatamam üstüne çamaşır falan giymiyordum da depend pijama mis gibiydi bir kere taşırma vs yaşamadım %100 tavsiye
Iremozates Banu Depend kullandım aslında kanama çok fazla olmadi bende ama kilot gibi olduğu için çok rahat ettim dependle.
DenizCeylin Baliminannesii bende depend aldım 2 paket ama geçen bir arkadaşım hasta bezi kullandırıyorlar deşend normal doğum için dedi. Ben de bir danışmak istedim. Sezeryan oldunuz değil mi?
Deletedmom_1003 Sezeryanın acemisi olduğumdan ped alıp gütmiştim ne zaman takılacağını bile söylenediler ayağa kalktığımda heryerim kandı ped hiçbir işe yaramadı eve geldiğimde depend aldım çok rahattı
siriniko2511 İlk günden itibaren depend kullandım. Sadece tavsiyem bir beden büyük alın ki lastik kısmı sizi sıkmasın. Ben m beden kullanıyordum sonra l aldım aşırı rahat ettim. Eve gelince de kullandım. Kesinlikle alınması gerekiyor bence
Baloglum93 DenizCeylin sezeryanda çıkınca ebeler zaten kocaman bı ped gibi bişi vermişti hastaneden çıkana kadar ondan kullandım çok güzeldi hiç sizdirmadi sonra da ped ile devam ettim