Esma-99 melegimhosgeldin1 sende bişi olduğunu zannetmiyorum ya ahaha doktorun yanlış yorumluyor olabilir
melegimhosgeldin1 Esma-99 Olmasada naisp ya Kaç zamandır bekliyodum Kızmış erkemis tekmis ciftmis diye şey edemem norelim
melegimhosgeldin1 Btl_zngn çok zaman geçmedi ama 4 ay bekledim düşükten sonra çok gibi görünmese de çok yorucu stresli bı surec oldu Dilde kısa süre aslında ama öyle değilmiş
Btl_zngn melegimhosgeldin1 ben 18 haftalik ölu dogum yaptum ilk cocugumu cok zordu normal yaptirdilar kurtaj yaomadilar zordu biliyorum o duyguyu 😔
melegimhosgeldin1 Btl_zngn BEn MUdahele ettirmedim Ağrısını çektim nasip olmadı 😥İnşallah aynı acilari tekrar yaşamayız
Btl_zngn melegimhosgeldin1 amin cnm insallah bana 12. Haftadan beri yasamicak aldir dediler bende herkese ayni seyi diyolar diye aldirmadim ama gercektende yasamadi nasio kader allah tekrar yasatmasin kimseye gostermesin
melegimhosgeldin1 Btl_zngn Bana zorunlu düşük olur dediler bekledim nasip olmaz belki diye ama oldu Allah büyük şuan çok iyiyiz şükür minnoşumla 6+4 🌹
Sadebikahveee Fatmabens 5+1 de keseyi gördüm canım şuan 6+4 üm 7 kasımda randevum var kalp atışı için. Benim de hiç belirtim yok mide bulantım sabah olurdu ama artık o da yok sadece bel agrim var
Fatmabens Sadebikahveee normalmiş aslında herkeste belirtiler de aynı olmuyormuş ben de 7 kasımda gideceğim inşallah duyarız kalp atışını
kbra19 Btl_zngn 4+1 günlüğüz geçen hafta öğrendim ama daha hiç ultrosonla bakılmadı Perşembe gidiceğim inşallah keseyi görürüz Gebeliğim ☺️
minikmucizemmmmmm Böyle bir posta cevap yazabilmek🤲🏼🥺 bizde 5+2 yiz rabbime çok şükür iki yıl sonunda🧿 Perşembe kontrolüm var inşallah her şey yolundadır hepimiz için ❤️
Sulemsiii Üçüncü yılımıza Rabbim nasip etti üç kişi olarak giricez inşallah 6+2 günlükten selamlar herkese pozitif hamilelikler dilerim 🧿🤍😍 kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim evlatlarimizi sağlıkla gelsinler 🥰