Eyay0801 Gizem19-23 ya karından 5+3 de benim bebek görünmedi kese dışında bende bunu takıyorum kafaya görünmesi gerekmiyomu diye ama doktor daha küçük göremeyiz dedi nasıl oluyo anlamadım boş gebelik diye korkmuyoda depilim
Tugba_42 Eyay0801 korkma canım daha yeni olduğu içindir benim 5+6 da karnımdan keseyi de bebeği de göremedi doktorum vajinal bakınca ikisinide öyle gördü çok şükür seninde daha erken karnından görünmesi için
Gizem19-23 Eyay0801 benimde ilk hamileliğimde 5. Haftada sadece kese görünmüştü daha sonra bebek göründü o yüzden hic kötü düşünme 1 2 haftaya görünür Allahın izniyle merak etme 🙂
Tugba_42 Bayanlar kan verip kan değerlerinize baktırdınız mı benim karaciğer enzimlerim yüksek çıktı korkuyorum var mı benim gibi olan 😔😔
cherryblossom7 Kızlar ben de Sat a göre 6+4 um ama ultrasonda 5+4 . Doktor hiç bisey demedi gec döllenme olma olasılığı var mi
Bahrr cherryblossom7 geç döllenme olsa da bir iki haftaya gününü yakalar. Benimde bir hafta geç geliyordu şimdi fark azaldı 3 güne düştü sıkıntı olacak bir durum değil yani.
Btl_zngn Eyay0801 ben gittim 6+4te kalp atisini duyduk iki hafta sonra gel dedi auan 7+5im insallah gittigimizde 8+5 falan olucaz bakalim umarim bi sorun yoktur hepimiz saglikli bi gebelik geciririz 🤲
Tugba_42 Yldzhra bende tam 8 haftalık oldum acaba göğüs hassasiyetiniz var mı varsa ne derece ve hangi bölgelerde benim bir anda azaldı sanki de
buserik Merhaba ben birkaç gün önce test yaptım net şekilde çift çizgi çıktı. Bat tarihim 16-17 kasımdı,kan vermedim hala sizce ne zaman doktora gitmeliyim erken mi bilemiyorum 25 yaşındayım ilk gebeliğim
Sinem94 buserik merhaba hayırlı olsun önce kan vermelisin değerin 1500 -3000 arası ise keseyi görürsün bi sorun yoksa 7. haftada gidersen bebeği görürsün
Tugba_42 buserik öncelikle hastaneye gidip kan vermelisin sağlıklı bir şekilde betan artıyor mu daha sonra adet tarihin 2 buçuk hafta gibi geçtiğinde gidebilirsin ultrason ile o şekilde görünür sağlıklı bir gebelikse
Tugba_42 Sinem94 bizde bugün tam 8 haftalık olduk acaba göğüs hassasiyetiniz var mı varsa ne derece ve hangi bölgeler acaba benim bir anda azaldı da
Sinem94 Tugba_42 evet var göğüslerime dokanamiyorum bile 😕 başından berimi vardi benim 6.haftada başlamıştı