Mehtapsrkn Eyay0801 Benimde sat 9 ekim geçen hafta pazartesi gittim bir hafta sonra keseyi görürüz dedi beta 588 çıkmıştı
Eyay0801 SeyhanGkmn çok erken değilmi acaba 5+3 demi çağırdı 6+4 den sonra çoğu kezde 7 ve 8. Haftalarda duyuluyo ama
Ezgikiran Eyay0801 Evet 😀Carsamba gidicem ilk kontrole insallah gozukur😀Gogus hassasiyetim vardi ama bugun hic birsey yok endiselendm acikcasi
Eyay0801 Ezgikiran bence endişelenme rahat geçirmek en güzeli tadını çıkarıyosunn rutin hayatına devam edebiliyosun rahat bir şekilde bende son iki aya kadr çok rahatımdır benim sıkıntı son 2 ay başlıyo
Likayolcusu Eyay0801 aaa aynıyızzz 😊😊😊 şimdi 4+6 olduk benimde sat 8 ekim nasıl his ediyorsunuz benim cinsiyet hakkında hislerim genelde doğru çıkıyo ama kendimde %50 kız %50 erkek his ediyorum hep 😕
Eyay0801 Likayolcusu bende hiç Bişey hissetmiyorum 2 kızım var benim bi erkek olsun isterim🤭 haftaya gidicrm ilk muayne inş
Likayolcusu Eyay0801 benim de bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum 🥰 Rabbim gönlümüze göre versin 🌼
babysahin Bende şu anda 6+3 üm keseyide bebeği de kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏 6 temmuzda doğumumuz görünüyor 😍
Turkan9393 babysahin benimde sizinle aynı 🥰😌 yarın ultrasona gideceğiz. Bakalım ne çıkacak heyecan çok fazla 🙏
babysahin Turkan9393 ben ağladım kalp atışını duyunca 🥲 heyecandan kalbim duracaktı neredeyse o sesi duyana kadar
Melinayinannesi Bebekliannee bende 6+3 oldum banada tipatip aynilarini soyledi strese girdim ins normaldir 🤲
Btl_zngn Tugba_42 en ustte solda takip et yeri var buraya yazan oldukca takip ederseniz bildirim alicaksiniz hosgeldiniz ❣