Bebekliannee esma_esma Ekim 25 de vermiştim 742 çıkmıştı . Sizin kac çıktı. ?? Galiba o zaman 4+3 yada 4+2 filan olmalı.
esma_esma Bebekliannee 4+1 de 23 Ekim de verdim 805 çıktı benimde ertesi gün küçük bir kese gördük 7 kasım da da kalp atışı için gideceğiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hep birlikte ❤️🙏🏻
Dilan_ylmz Zhr111 bizde 1 yıl 3 aylık evliyiz 3 aydır deniyorduk işte idrarda sürekli çift çizgi çıkıyo ama dün kan değerim 34.40di iste az düşük gibi geldi bana o yüzden korku ve tedirginlik var
Zhr111 Dilan_ylmz Başlangıç için iyi yine canım en azından değerde yükselme olmuş zamanla kat kat artacaktır inşallah 🤲🏻❤️
Esma-99 designermoms bende aynı şekildee sağ kasıkta çok batma hissediyorumm yarın banada haber edermiisn keseyi görmüncee ♥️♥️
designermoms Esma-99 Esma-99 keseyi gördüm yolk kesesi de biraz belli dedi 14ünde kalbini duymaya gideceğiz 🥹🥹
Btl_zngn Bebekliannee valla herkes heycanli canim hosgeldin 😀bide isteyerek hamile kalinca herkes erken ogrenmis bu postta masallah 😀
Zhr111 designermoms Benim annem anneannem teyzem teyzemin çocuğunda ikizler var ben de korkuyodum açıkçası ikiz olmasından ama ikizlerde hcg baya yüksek oluyormuş içim rahatladı biraz 🥲❤️ Allah m isteyene versin 🤲🏻🌸
designermoms Zhr111 ben bir kez hcg verdim doktorum sürekli kan alıp seni strese sokmayacağım dedi direkt keseyi görürüz dedi yarın gidiyorum inşallah görürüz 🥲 göremezsek Allah korusun o zaman kan alıp beta değerine bakarız dedi
gamzesonmez G2-z-d-E 27 ekim 306.5 29 ekim 661.5 sonra doktoruma sonuçlarımı attım canım herşey yolunda 15 güne bekliyorum kalp atışını dinlemek için dedi🥰
G2-z-d-E gamzesonmez haydi hayırlı uğurlu olsun canım bnde cuma net duymaya gideceğim çok sevindm adına 🥰🥰