celileturk Doktora gittim 22mm büyüme olmuş tek yumurta. Saat iki de çatlatma vurulacağım. Yumurta ölçüsü sizce nasıl tek yumurta büyümesi normal mi
Tolga61 celileturk kuzum olabildigince ilişki olsun ve ilişkiden sonra kalkma ayaklarını yukarı kaldır ve belinin altına yastık koy, 10 gün boyunca düzenli ilişki olsun, ben degerlendiremedim. Benim yumurtam da 2 tane oluşmuştu ve ikisinde 21 mm oluşmuştu
aybarsaybuke Bence gayet güzel önemli olan cok yumurta olusması değil bir tanede olsa sağlıklı oluşması inşallah güzel sonuclar alırsınız
Gul616161 celileturk banada iğneyi yaptığım gün değil ertesi gün akşam gün aşırı dedi. Bende öyle yaptım beklemedeyim umarım tutar
Tolga61 celileturk banada öle dedi 2 gün ilişki önerdi ama çoğu yorumda farklı doktordan doktora degisiyor canim
Nezuko Ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Her gün ilişki olması gerekmiyor. Doktor iğneyi vurduktan sonraki gün başla diyor ve bir gün arayla ilişki oluyor. Bana günleri kağıda yazıp vermişti. Benim ilk iğnede tuttu. Umarım sizin içinde öyle olur. 😊
Aysel_krdg Nezuko canım bana doktor 10 gün boyunca ilişki dedi bugün 8. Gün iğnenin üzerinden inşallah benim de olur ilk iğnem benimde
celileturk Gul616161 yarın akşam ertesi gün sabah önerdi bana da ama sabah olamaz eşim öğretmen verdiği saatte dersi var
Aysel_krdg celileturk bence yaklaşık 1 hafta kadar hergün ilişki olması gerekiyor böyle yapanların çoğunu tutmuş bizde yaptık bakalım inşallah olur
celileturk Aysel_krdg şimdi iğne vurundum. En önemlisi yarın akşam dedi sonrasında her gün serbest kısıtlama kendimi olabilidiğince olsun dedi. Doktor kendisi yaptı iğnemi
Gul616161 Aysel_krdg canım sadece gecen hafta bel ve kasık ağrısı yaşadım ama geçti tık yok. Sende varmı bir belirti