2baby1momy Valeria Reklamini zamandan kazan diye yaptıkları icin sanirim, hep cok hızlı gibi bir algı olustu bende :)
Damlanek Emanetimi_bekliyorum Eşim amozondan cosari diye bir marka bulmuş onu aldık alman malı sanırım fiyatı da orta sekmentdi çok yüksek değildi
Muallimme Emanetimi_bekliyorum eğer küçük bir aileysenz rahat edersniz biz iki kişiyiz iki cup kek icin yada iki tane but için koca fırını calistir ısınsın pişir koca fırını silmektense bana daha pratik geldi ben schafer kullaniyorum suana kadar sikayet ettgm bisey olmadi sadece et ve köfteyi cok kurutuyor onu sevmiyor
arirangg Emanetimi_bekliyorum Aslında airfryerde yaptığımı her şeyi fırında da yapabiliriz ama airfryer temizliği çok çok kolay. Fırını temizlemek çok zordu. O yüzden ben iyi ki almışım diyorum. Fırınım hep tertemiz
1erkekkannesiiii Emanetimi_bekliyorum xiaomi aldım memnunum yağsız baharatsız ne koyarsanız cok lezzetli oluyor. Mesela balık atıyorum sulu oluyor tavuk tatlı kumpir her şey pratik bide gebelikte pek mutfağa girmek istemiyorum midem bulanıyor hemen atıyorum airfrya oluyor. Eve aldığım en pratik sey. Hem sağlıklı hem yağsız yemek yemiş oluyoruz bide yemeğin basında beklemem gerekmiyor o bitince durup ses çıkarıyor telefona da bildirim geliyor zaten. Günde 40 dk çalışsa aylık faturaya 35 TL yansıyor. Bana göre gerekli 2 kişiyiz bize yetiyor canım
Ysfgl_3003 Temizlik ve yağdan tasarruf ben 6 aydır kullanıyorum. Sem markasını ve tavsiye de ettiğim arkadaşlarım memnun kaldılar. Anneme alacaktık kalabalık oldukları için fırınla devam ediyor 😂😂
1erkekkannesiiii 2baby1momy yok canım hızlı pişirmiyor fırın süreleri ile hemen hemen aynı sadece temizliği kolay ve yağsız yemek yaptığı için beğendim ben. Patates kızartması 19 dk sürüyor ocakta da aynı sürede pişiyor ama tek fark ocağa koysan bi ton yağ airfry a yağ koymadan yapıyor ve çıtır çıtır şaşırmıştım
Yenianneeee Ben xiomia aldım, elim ayağım gibi. Kızartma yaparken tavaya bakma derdi yok yağ tasarrufu var. Bence çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim
Armess_loya Ben şahsen zaten tencere yemeğini yağlı yapmıyorum, kısık ateşte pişen yemek en sağılıklısı, et tavuk ve balık için izgara Tavada yapıyorum. Ya da fırında… Kızırtma da zaten arada yaparım.. Yani benim için gereksiz…