Mrvgns Bizim de 17 kasım görünüyor doğum normal olucak inşallah ikinci doğum bında zaman durdu sanki ekim ayı hiç bitmeyecek gibi hala ekim deyzzz sancılar var ama yalancı yarın kontrol var bakalım nasıl durumlar
Mrvgns Herşeyimiz hazır abimizden herseyimiz var Allah tan beşik de gelince kurarız önce kurmaya korkuyorum ilk oğlum da kurdum 1 hafta küvez deydiii eve gelemedik zor oldu çok gelince yarım saatte kurulur yeterki eve gelelim hayırlısyla
Merve_34_ taninmayananne bizimde son 8 bakalım artik cuma kontrolümüz var artik gun verirmi bilmiyom ama bende senin gibiyim hala besigimizi duzeltmedik haftayq haftaya diye diye doğunca kurcaz herhalde bizde herşeyimiz hazır bi tek besigimiz kaldi 😁😁 38+6
Yvz2123 Kvsr98 evet cnm yuvarlanıyorum ben artık kasıklarımda adet ağrısı ara ara girip çıkıyor karnım sertleşiyor inşalah açılmaya işarettir geçen çarşamba doktorum açılman yok dedi
Kvsr98 Yvz2123 benim bu hafta bakılcak çatı muayenisine🙄 bir an önce sağlıkla doğsun diye dua ediyorum çünkü zorlanmaya başladım artık bu hafta gelir inşallah kuzucuklarımoz🙏🏼❤️❤️❤️
Papatya1997 taninmayananne yarın sezeryan günü alacağım Bakalım kavına verecek Normal doğum tarıhı 20 kadım ama sezeryan olacağı ıcın daha erken olacak 😂🤷♀️
taninmayananne Papatya1997 hadi bakalim haber verin bize de 😍 benimde normalde 24 kasim ama sezeryan olacagi icin 17 kasima verdi
Yvz2123 FredericChopin ara ara adet sancısı gelip geçiyor karnım sertleşiyor bizimde erkek bakalım hangisi erken gelecek sağlıkla gelsinlerde 🥰
FredericChopin Yvz2123 Yaa bende hiçbir belirti yok. Bakıyorum benden daha küçük haftalarda olanlarda bile var. Ben mi ayırt edemiyorum acaba diyorum. 🙄 Amin, inşallah, hayırlısıyla sağlıkla gelsinler. 🤩🍀
Seda35 taninmayananne 36 haftalık olduk cok şükür bakalım canı ne zaman ister gelmeyi bugun bel agrim var ara ara sanci yokluyor ama bilemiyorum heyecanla bekliyoruz herseyimiz hazir 🥰🥳😍
yabansena Seda35 aynı haftadayız ☺️ bnmde bel ağrım var. Bebek sanki dahada çok haraketlendi. Sizdede sabırsızlık var mı zaman geçmiyo sanki.
Minigiminannesiyim_ taninmayananne uygulamaya göre son 30 ama biz sezeryan istedik eşimle 18 yada 20 Kasım olur dedi doktor nasipse belli değil bu hafta gidecez kesinleşecek inşallah tüm bebeklerimiz sağ saglim eli ayağı düzgün hayırlısıyla gelsin inşallah
taninmayananne Minigiminannesiyim_ ay hadi hayirlisi benimde 24 kasim normal dogum icin beklenen tarih ama ilk dogum sezeryan oldugu icin bunuda sezeryan istedim. 17sine gun verdi
Baharoz taninmayananne ayy amin insallah. Ama gecen carsamba nisanim geldi hala bekliyorum ne sanci ne su geldi evde bekliyorum
taninmayananne tubasd ay bende zaten annemlerde kalacagim icin hic acele etmiyorum ama esimin boyle seylere ilgisi hic yoktur o yuzden kurulum falan yapamaz bende diyorum ki matkabi getirde ben tsrif edeyim sen kur diyorum oglumun eski besigi oldugu icin icinin suntasi kirik onu falan ayarlayalim diyorum. Yapcak bisey yok kurulursa kurulur yoksa yapcak bisey yok