Formda gezerken çoğu doğum hikayelerini okudum ve aşırı duygusallaştım… Allahımdan tek dileğim tüm anne adaylarına anne olmak isteyen herkese nasip etsin. 🙏 20 yaşındayım ilk hamileliğim içimde büyüyen bir oğlum var… O kadar güzel bir duygu ki tarifi bile yok… Aslında anne olmak isteyenlere tek diyebileceğim Allah’a dua edip sabırla beklemeleri size kendi hikayemi anlatmak isterim şimdi biraz uzun olucak ama kusura bakmayin artık. 🥰🙏 Biz eşimle geçen sene evlendik tam da bu zamanda tabiki hepimizin ilk düşüncesi acaba anne olucak mıyım ne zaman hamile olurum o güzel haberi eşime veririm diye düşünmüşüzdür. Ve ben o kadar heyecanlıyım ki öyle bir bekleyiş var ki içimde… İlişkiye girdikten 15 gün sonra duş alıyordum ve inanır mısınız? İçimde değişik bir şey hissetim yani o anı anlatamam 🤣 hatırladıkça hem gülüyor hem de tatlı bir anı olarak kaldığı için mutluyum. Hızlıca dusumu alıp çıktım ve eşime dönüp bu saate açık eczane olur mu diye sordum🤣 tabi saat gecenin 2 si eşim şaşırarak baktı bana bende olanı anlattım o da heyecanlandı tabi🥺 ben giyinirken o açık eczane var mı diye arastiriyordu deli gibi🤣 neyse bulmuştuk 1 tane gece 2.30 hemen taksi çağırıp eczaneye gittik test aldık ve eve gelene kadar ben eşime bakıyorum o bana bakıyor el ele göz gözeyiz ikimizin de sorusu aynı acaba anne baba mı olduk… neyse eve geldik saat 3.30 falan ben testi yaptım tabiki negatif çıktı… Bu beni üzmüştü ama eşimin karşısına üzgün çıkıp onu da üzmek istemezdim elbette kendimi toparladım ve eşimin yanına geldim negatif çıktığını söyledim ne kadar belli etmese de o da üzülmüştü. Neyse eşimle evlendiğimiz süreç 2 ay geçti etrafımızda evlenen bir sürü kişi vardı ve 1 ay sonra hamile kaldıklarını duydum onları duydukça acaba bende mi sıkıntı var diye üzülmeye başladım eşime doktora çıkmamız için konuştum doktora gidip bütün kontrollerimizi yaptırdık çok şükür bir sorunumuz çıkmadı. Ama hala düşünüyordum kendi kendime içimi yiyordum her gün neyse doktora gittiğimizden 3 gün sonra regl oldum biz kayinvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz onlar altta biz üstte ben de o gün reglin verdiği sinir stres var tabi neyse ben aşağıya kayinvalideme indim yanında kayinbabam da var eşim işte tabi neyse oturuyoruz biz kayinvalidem tabi hamilelik konusu açtı kayinbabam da var hala ben her zaman büyüklerime karşı saygımı korumuşumdur ne olursa olsun saygısızlık yapmam, yapmak istemem. Kayinvalidem bir anda bana regl olup durma artık çocuk bulun dedi… Ve ben utancımdan yerin dibine girdim… Kayın babam da var o da bisey diyemedi tabi. Ben o kadar kötü oldum ki… Ama ağzımı açıp bisey demek istemedim elbette hepimiz anne olmak isteriz ama Allaha sığınmaktan başka çaremiz yoktur bir bebeğin tırnağını dahi yaratmak ancak Allaha mahsus bir şeydir. Kayinvalidemin söylediği şeyden sonra kendime geldim ve her gün Allah’ıma dua ettim en güzel gunu de zamani da bilen Allahtır ona sığındım hep namaz kıldım dualar ettim ama hep te şunu söyledim eğer çocuğum olmazsa bir evlatlık almayı düşündüm… onlarında aileye ihtiyacı var… neyse gel zaman git zaman eşimle evleneli tam 4 ay oldu eşim gece işte öyle bir diş ağrısı çekiyorum ki… Diş ağrısından uyuyamıyorum resmen sinirden ağlıyorum eşime yazdım ben iyi değilim falan o da sakin olup nane limon icmemi söyledi. Yataktan kalkacak halim dahi yok kayinavlidemi aradım yapıp getirdi yanıma yavaş yavaş içtim öyle iyi geldi ki sabah 6 da uyuya kalmışım neyse normalde 5 gün geçti regl olmam gerekiyordu ped koymustum ama akintidan başka bisey gelmiyor neyse regl olmadım hala 2 gun geçti kafama yeni dank etti ya hamileysem dedim… Heme test yaptım ve işte o gün eşimle 2 kişi başladığımız hayata üçüncü bir adayımız geliyordu anne oluyordum eşim baba oluyordu… Yani size diyebileceğim tek şey Allaha sığının kim ne derse desin etrafınızdaki sözlere kulak asmayın Allaha şükür edip dua edin umarım hepiniz bir gün anne olursunuz şimdi 35 gün sonra bebeğimizi kucağımıza alicaz allahin izniyle 🙏🥰