Yarenheybeli Kızlar normalde 1 haftadır artık belirgin olarak günde 3 4 kere hareket ettiğini hissediyordum ama şu son 2 gündür hiç ama hiç hissetmedim ve çok panikledim ve sanki içimde bebeğime bir şey olmuş gibi bir his var
Ahuum Yarenheybeli bendede öle oldu 23. Haftaya kadar net hareket olmuyor saglıkocagına gittim hissetmiyorum dedim kalp atışına baktılar normaldi
muallimehanimmom5 Yarenheybeli bakın o haftalarda cok normal bir gün hissedersin bir kaç gün hissetmezsin 24 den sonrası düzenli olmaya başlar benimde aynı şekilde 20 Li haftalarda ilk hissettim sonra hissedemedim panik olmayın
Lokumum9593 Yarenheybeli günde 19 saate yakın uyuyorlarmıs. Ve genelde bizim uyudugumuz zamanlar uyanık oluyorlarmis. Su an duzenli hareket takibi yapilacak kadar guclu degil kaslari. Icinizin rahat etmesi icin doktora gorunmenizi oneririm. rabbim hepsini korusun ❤
berencisil_ Yarenheybeli bende 20 haftqlarda çok net hissedip 22 23 haftqlarda hiç hissetmemiştim normal korkulcak bişry uok 27 haftqya kadar ara qra oluyormuş
melike_33 Bu dönemlerde olur ama yinede bir sağlık ocağında kalp atışını dinleyebilirsin hem korkunda gider 😊
Deniz3440 Bendede aynı 19+5 im dünden beri fazla hissedemiyorum.Bu haftalarda normal ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.Daha küçükler🙂
Yagmurkaragoz Yarenheybeli canım tatlı şeyler ye sırt üstü Uzan bekle bakalım hareketlerini hissedersen inşallah