ramonun_annesi Kızlar bebeğim 2.170 gram doğdu yoğun bakım ünitesine aldılar küçük olduğu için emmede yorulur diye sizce kaç gün kalır yoğun bakımda doğum hikayemi ayriyetten yazacağım kendimi toparlayinca ♥️
Annesininportakali53 ramonun_annesi bence bir kaç gün kalır canım kilosu çok iyiymiş zaten alınma sebebi emme refleksiymis korkma allahin izniyle hemencecik alırsın kucağına Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🧡🤤
Firdevsibici ramonun_annesi maşallah ben 35+4 de doğurdum aynı kilo 2180 gr ile benim kızımın da sadece emme refleksi yoktu hatta hiç yoktu ilk 2 gün serumla beslemişlerdi sadece 1 hafta kaldı sadece senin bebeğine de tez vakitte kavuşursun inşallah
Ahuum ramonun_annesi maşşlah bnmde erken doğum riskim var kilosu cok iyimiş senın bebeğinin :) saglıkla kıcagına al .
girl_boy_annesi ramonun_annesi ayyy seni biliyorum canım hayırlı olsun kilosu güzel miş inşallah çabuk çıkar
ramonun_annesi Firdevsibici benim bebeğim de emme refleksi için alındı yoğun bakıma işte aminnnnn inşallah 🤲
Rapunzel3846 Aynen erken doğum adayı olarak ben de merak ediyorum doğrusu, inşallah kavuşmuşsunuzdur canım