Mferideb Adet sancısı gibi belim ve bacaklarım ağrıyor. 2 cm açıklığım da var evde pilates yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Hurma yiyorum. Ama benim kız gelmemekte ısrarcı sanırım son 11 🥴 Başka önerisi olan varmııı
snmhsnn Mferideb öyle diye diye 39-2 oldum ihtimal vermiyordum ne yAparsak yapalım zamanı gelince geliyorlar yaptıklarımız doğumu güzelleştirir inşallah 🤲😍
Asil_hatun Mferideb 36+3 ayn durumdayım bu gece farklı bi ağrı var uyutmadi ben bide gece boyu misafir ağırladım evim kirlendi onu temizlemekle ugrastim uyumayınca olurda dogurursam böyle kalmasın ev korkusu var şimdi uzandım bakalım sabaha kalırım inşallah yarın kontrol um var
mutluanneyiz Aynı durumdayız evde pilates bütün evin temizliği baştan aşağı temizlendi 38+6 bekliyorum ara sıra sancı giriyor belime eşim diyor geliyor mu kızım yoksa diyor ama maalesef sanırım çok rahat yerinde ☺️
Asil_hatun Mferideb ah canm ne yapim gelene gelme de denilmezki mecbur ağırladım kendi anlayissizlilari napalim şuan çok kötüyüm sancılarım gittikçe sıklaşiyor dogurjcam galiba