İyi geceler güzel anne adayları çok şükür oğluma kavuştum şu an yanımda ve mışıl mışıl uyuyor
İki gündür karın ağrısı yaşıyordum ada çayı ve hurma tükettim bol bol yürüyüş merdiven in çık derken öğlen birde kanamam oldu nişan gelmesi sonra biraz uyumak istedim uyandığımda ağrım vardı ama aşırı şiddetli degildi tam yataktan kalkacakken sanki birisi içimde bir balonu patlattı ve ayağa kalktığımda suyum gelmeye başladı tuvalete gittim sonra suyum dahada fazla akmaya başladı hemen doktoruma haber verdim hastaneye gel dedi üzerimi giyinirken ağrılarım sıkılaşmaya başladı hastaneye vardık ve ebe muayene etti gözleri büyüdü ve bana nasıl bu kadar rahatsin dedi ve doktorumu aradı 8 cm açıklık olduğunu söyledi sancılarım sıkılaşmaya başladı doktorum çok geçmeden geldi ve oda muayene etti 9cm olmuştu ve bebeğim iyice çıkmaya başlamıştı sadece iki kere kuvvetli bir şekilde ıkındım ve birden bir rahatlama hissiyle oğlumu göğsüme yatırdı ve mucizem artık boncuk gözleriyle bana bakıyordu öyle güzel bir dogumdu ki nasıl oldu anlayamadım bir saat içinde oldu bitti herşey
İnşallah bu yolda yavrusuna kavuşmak için gün sayan hamiş kardeşlerim sizin dogumunuz benimkinden de kolay geçer ve evlatlarınıza sağ salim kavuşursunuz rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ❤️🧿❤️