cemreee__ Hiç öyle düşünme kuzum . Bebeğimin kalbi durmasının sebebi 2 genimde pıhtı olmasıymış . Öğrendiğim gün kendimi suçladım benim yüzümden öldü dedim atlatamadım . Neyse dedim hamile kalıyorum bidaha olur dedim , birde sperm testi verelim nolur nolmaz dedik ve sperm 9 milyon cıktı instagramdan bi doktora attım sperm düşük tüp bebek olur demesin mi 🙄 Ne alaka diyorum kendi kendime ilki nasıl oldu 6 ay gecmeden nasıl böyle bişey olabiliyor hadi diyesim tüp bebek eee ilk bebeğe 3. Haftamda kalmışım öğrendim derken eşime herşeyi yaptım içirdim kafamı boşalttım . Birde ilaç önerdi devlet 550 tl 🙄 durumda sıkışıktı dur gizem acelemiz yok dedim malum yeni evli olunca eşya kredisi vs toplanmakta zaman alıyor bekleyelim dedim . Tam ilaca paramız oldu aldık özele gittim klomen verdi adet olacağımdan adım kadar emindim ve 3. Günüme devlete randevu aldım eşimede sperm testi verdik tekrar onuda alacaz . bi gittim estradiol (östrojen) 300 küsür ve sağ yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş . Eşim geldi sperm 20 milyon olmuş sorun yok artık dedi 🙄 Dedim bende kist oluşmuş hemen bi gün sonra özele gittik dedik böyle böyle … Kistten bişe olmaz erir doğum kontol hapı vermek istemyrm bebek düşünüyorsunuz dedi ama estradiol yüksekken kalamazsın dedi . Tekrar çağırdı 7 gün sonra gittim kist yok ama estradiol hemen düşen bişey değil diye düşünüyorum . Onca çabam bi anda çöp oldu anlayacağın . Ama şuda bi gerçek rabbim verecekse bahanelere yer yoktur korunurken kalıyor insanlar canım . Nedense ben hayata karşı çok dik duran bir insanım ama düşersemde dibini yaşarım . Kendimi motive etmeye calısıyorum olacak eninde sonunda birgün olacak diye diye kendimi ya kandırıyorum yada inandırmaya calısıyorum . Sende öyle yap canını asla sıkma . Hayat işte ne getirir bilemeyiz. Bak 2 genimdr pıhtılaşma var kalırsamda ayrı bi stres yok kalbi atıyor mu attı diyelim hergün yaşıyor mu diye diye doğuma kadar kafayı yicem . İşin kötü tarafı tek başımayım ailem başka şehirde kimsem yok birileri olsa kafam dağılır 4 duvar arasında sıkışmışım gibi hissediyorum