Mlkkkkkkk [bilinmeyen] buna ben de katiliyorum tabi ki burada hamilelik tahmini yapilamaz ama kendi adima ben üslubunuzu sert buldum dile getirmek istedim. Yoksa eminim kardesimiz de buradan kimseden hamile/hamile degil tahmini beklemiyordu sadece moral bulmaya calisiyordu. Neyse tatliya baglansin artik gonuller hos olsun, size de hayirli bir dogum diliyorum Allah bagislasin. Yanitiniz icin tesekkur ederim.
Maviyesil121212 [bilinmeyen] iyi iyi gerilip de milleti de germe diye yazmıştım zaten amacıma ulaştım
Maviyesil121212 [bilinmeyen] yok kız benlik bir durum hiç değilsin de Sinek küçüktür mide bulandırır misali milletin midesine dokunma diye müdahale ettim👍🏼
Maviyesil121212 [bilinmeyen] laflara gel ortaokul terk esprileri 😂😂 bi de şu var bak seneye kullan ‘insan taklidi yap’ortaokulda çok kullanırdık bu lafı. Seviyene uygun😉
Cgdm13 Sinemmemm canım benimde adetımden 2 gün geçmişti we ben o akşam pembe gibi bi leke geldi adet oldum sanıyodum sms test yaptım hamile olduğumu öğrendim seninkide öyle olabilir