Aybigesrky Kızlar sabah doğum var panik korkum yok sabaha ne olur bilmiyorum ne uyku var ne bişey yorgun olmak istemiyorum ama uyuyamiyorumda paniklermiyim korkarmiyim sabah acaba
hzl040823 Aybigesrky bol bol dua et canım inşallah bi avazda kurtulursun, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah
Meltemms Aybigesrky Canım Allah yardımcın olsun bebeğinle sağlıkla kavuş inşallah 🙏🏻 Masallah bak ne güzel sakinmissin benimde salı günü hergun ağlıyorum korkup inşallah bende senin gibi sakin olurum 🙏🏻🙏🏻
Aybigesrky hzl040823 Amin canim Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun biraz panik yapim var bol bol okudumama sabaha ne olur durumum panikler korkarmiyim bilmiyorum
hzl040823 Aybigesrky ilk gebeliğiniz mi? Kötüyü düşünmeyin ben yaparım ben hallederim diyin kendinize motive edin🥰🥰
Aybigesrky hzl040823 evet canim ilk sezeryan istedim tansiyonum bile cikabilir o derece maalesef panigim suan neden bu kadar rahat oldugumu hala cozemedim Çok Şükür Allah yardim ediyo🤲🤭
hzl040823 Aybigesrky sen bebişine kavuşmayı hayal et doğumu düşünme bol bol dua oku papatya çayı iç uykuya geçişte yardımcı olur
melek_23 Allah büyüktür güç kuvvet verir inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız eve dönersin Rabbimin izniyle 🤲🤲
Aybigesrky Meltemms bol bol dua et inan bana sakin olmak benim için akla gelmicek bi ihtimaldi ben dahil herkes şokta Allah hepimizin yardimcisi olsun oylede boylede çikmak zorunda saglikli olsunlarda anneligin tatli acilarina Razı olalim🤭🥰
Meltemms Aybigesrky Amin canımmm inşallah 🙏🏻 Öyle tabi önemli olan sağlık gerisi hallolacak Allah’ın izniyle 🫶🏻🥰
Meltemms Aybigesrky Sende ve tüm hamileler canım fırsatın olursa mutlaka hikayeni paylaş yada ilk etapta iyiyiz guzel geçti diye yaz 🥰
zhrachangr Aybigesrky bende bu sabah doguma gidiyorum Allah yardımcımız olsun canım sagsalim kucagımıza alalım bebişlerimizi heycandan uyuyamadım 🫢🥰