Maysaamoms5 Dlkzz hahahahaha 😬😬😬😬 ayyy sesli güldümm napalım ama ilk gebeliğim çok güzel bir duygu gerçekten de sürekli görmek istiyorum 🥰😬
Maysaamoms5 Adacan Allah bakalım ne olcak 😬 hayırlısı diyelim artık canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş vallah
Sevcan__ Dlkzz ama benim hesaplamama göre erkeginki 2022 cikiyor😅 27÷4=6.75bu esimin 27÷3=9 buda benim az olaninki oluyor diye biliyorum oda 6.75
Dlkzz Sevcan__ esinin 1995 doğru mu. 1995+4 1999 etti üstüne 4 daha ekle 2003 yaptı. Üzerine 4 ekleye ekleye 2022 yılına kadar bu şekilde hesaplıyorum ben.
Gskasim1 Sevcan__ canım bizde aynı yaştayız hesaplarmısın acaba zahmet olmazsa Eşim 1 ekim 1996 Ben 18 aralık 1996 Çocuğum 2019 yılında 2.çocuğum 2022 yılında henüz bunun cinsiyetini öğrenmedim bakalım tutacakmı 😄
Ay-12 Sevcan__ ay tutuyo mu bu teori gerçekten inş kızdır tabi önce sağlık ama 2 oğlum var gönlümden kız geçiyor 🙏
Dlkzz Sevcan__ en son hangi yılda yenilenmiş senin hesaplamana göre bu çıkmıyor ku ama 6 yazmışsın oyle bir yıl yok. Sayının azlığı çokluğu degil hangi yılda en son yenilendiği önemli. Hesaplaman yanlış
Adacan Feslegenn 2. Erkek dendi ama 😁 valla ben bilmiyorum kizlar benim bebek kız işte ama çin takvimi olsun bu ikili testte ki beta HCG değeri falan olsun hiçbiri tutmuyor onu biliyorum 😁 hepsi erkeği gösteriyor bunda