Sevcan__ Kimisi diyorki erkek 4 kadin 3yilda kimiside erkek 3 kadin 4 yıl hangisi doğru acaba bilen varmi
Bmom Sevcan__ erkeklerin 3 kadınların adetten dolayı 4 kendim hariç herkesin doğru çıktı bir tanıdık yapıyordu 😂😂
ikikizannesi__ Sevcan__ 1993 eşim 1990 ben son adet 21 Mayıs 2022 banada bakarmısın canım ben yaptım da doğrumu yaptım bilemedim😂😂
Sevcan__ Maysaamoms5 diyelim sen 1999 lusun esinde 1995 li olsun kendi yaşını 4e bol bide esininkini 3 e bol kiminki az sa cinsiyet o oluyornus ama kadına mi4 erkekmi 4 karışık orasi
Dlkzz Sevcan__ günümüze kadar erkeğe 4 ekleyip geliniyor kadına da 3 eklenip geliniyor. En son kimin kanı yenilendiyse cinsiyet o oluyor.
Adacan Sevcan__ tamam biz 1991liyiz oğlum 2020 de doğdu şimdikinin cinsiyetini soyliym mi soylemiyim mi :)
Dlkzz Sevcan__ aynen canım hamile kaldığınız yila en yakın en son kimin kanı yenilendiyse o cinsiyeti oluyor diyorlar. Doğruluk payını tam bilemem tabi
Dlkzz Maysaamoms5 esinin Kanı 2022 de yenilenmiş senin 2020 de yenilenmiş canım. Yanı en son yenilenen kan esinin. bebek erkek gösteriyor