pamuk_anne Bugün bilgi aldım. Normal doğum: 2300₺ Epidural Normal Doğum: 2650₺ Sezaryen: 2300₺ Bunlar 2018 değerleri, ocaktan sonra değişir dediler ve henüz liste çıkmadığı için yeni değerleri henüz bilemiyoruz. Bu ödemelere 10 pozluk fotoğraf albümü, kapı süsü gibi şeyler dahilmis. Bebeğin hastanede kalma ihtimaline bağlı sorduğumda ise devlet karşılıyor ek ücret yok dediler. Peki sarılık durumlarında dedim (bilirsiniz genelde bütün bebekler yenidogan sarılığına yakalanır.) onun da gecesi 400 ₺ dedi.
pamuk_anne Bsra77 oda süslemesi diye söylemedi. Kapı süsü ve albüm olayını söyledi ekstra işte ilk tahlil ilk çocuk doktoru kontrolü gibi bir şeyler daha saydı ama hepsini aklımda tutamadım 🙈 tabi sanmıyorum ki oda süslemesi olsun. Bence kendimiz yapıyoruz.
selimebora Oda içi süsleme fiyatlara dahil değil o ekstraya giriyomuş istersen kendin yaptırabiliyomuşsun fotoğraf çekimi kapı süsü bide yastık gibi bişey veriyomuşlar sanırım doğum yapanlar böyle söylemişti
Bsra77 pamuk_anne bi afiş görmüştüm bi kaç ay önce fotoğraf albümü ve oda süslemesi diye belki süsleme dediği o yastıkla kapı süsüdür 😀
Hayta Bende bu hafta konuştum 2300 dediler doğum için epidural için 350 tl daha alıyorlarmış. Fotoğraf oda susleme normal dogmda 1 sezaryende 2 gün konaklama dahil
Aipek Hayta bende aynı fiyatları aldım hatta doktoruma sordum değişirmi dedim sanmıyorum değişmez dedi. Doktorum Numan bey bu arada