kuzucumoglum TansuTalay 29+1 bu ara değişik ağrılar yaşıyorum bebiş hareketli uyku problemi nasıl olsun tuvalet 😁
Sura857 TansuTalay TansuTalay benimde son 89 Mide yanmaları bel ağrıları tuvalet sorunu bakalım bizi daha neler bekliyor ☺️
TansuTalay kuzucumoglum ya benimde tuvalet basımın belası gece 2-3 kere uyanıyorum bide uykum kacıyorki sorma 😂
Bilgeszr TansuTalay bugun bnmde oyle oldu ya sürekli tuvalete uyandım 26.haftadayım bende bel sırt agrılarım var sizde varmı
TansuTalay Sare_benan yok cnm bnm hic miğdem bulanmadı yanmıyorda smdilik böyle sıkıntılarım yok cok şükür sadece başından beri bel ve kaburga agrım cok oluyor 5 dkdan fazla oturamıyorum malesef
TansuTalay Bilgeszr olmazmı bnm basından beri agrıyor kaburgalarım özellikle uzanınca geciyor bnde sürekli uzanıyom 😅
Arven-Umut TansuTalay hoş mu geldi gerçekten 😅 gelirken yanında tekrar mide yanması, tuvalette yaşama, uyuyamama ve hareket edememe de getirdi 😅😅 34+3 sen sevgiler son 21 gün 💪🏻
777zarifanne Bende 26+3 oturmak zorlaştı oturdugun kalkmak daha bi zorlaştı sanki 😊 birde sürekli gaz sancısı çekiyorum ne yapsam geçmiyor bitmiyor doktoruma sorcam tekrar gidince
TansuTalay 777zarifanne ya o gaz bndede sürekli oluyor özellikle bi yere gittiğimde evde yalnız rahat olmam gerekiyor yoksa fena ağrı cekiyorum.