Buseee1 Kızlar normal doğumu başlatmak kolaylaştırmak için yaptığınız işe yarayan şeyler varmı önerilere açığım 😂
Ezgihrcnn Buseee1 hurma, squat, egzersizler plates topunda zıplamal ve cinsel ilişki benim topladığım bilgiler bunlar kızlar 😅 39 olduk ama hala bekliyoruz 😅
Buseee1 Ezgihrcnn o kadar çok ne yaparsam yapayım kendi istediği zaman doğdu diyen oldu ki hiç birşeyi deneyesim gelmiyor 😂
Sdnrerl Buseee1 primnoz yağı kapsülü 36 haftadan sonra ağızdan 38 den sonra fitil olarak , adaçayı 38 den sonra , plates topu ile egzersizler , perine masajı aklıma geldikçe eklerim ( gebe okuluna gitmiştim )
Srdm Buseee1 ben henüz birşey denemedim sadece birkaç gündür pilates topuyla bişeyler yapmaya çalısıyorum birde yürüyüs
mcansum Buseee1 bol yürüyüş en önemlisi ama en baştan daha iyi oluyor çünkü belin güçleniyor az kılo alıyorsun rahat ıkınıyorsun yürüyüş baya iyi aslında ama düzenli bide çökme pilates falan ama eğer vücudunuz müsaitse tabi normal doğuma
Zeyzey13 Buseee1 12 gün önce oldu. Ama gelişimi tamamdı. Artık gelsin dedi doktorum. Çaylara başladık ☺️