Ehpz Doğup büyüdüğüm şehirde yaşamıyorum iş sebebiyle başka şehirde yaşıyoruz ve şimdiden doğum stresi sardı hiç bir doktora güvenemiyorum buradaki… Ne yapmam lazım sizce 😞
misirveannesi Ehpz ben yorumlardan doktor seçtim valla. İnstagram hesaplarına baktım takipci sayısına sonra googledan yorumlara vs baktım
123xyz Ehpz doktorun ismini googledan aratın illa ki yorumlarda cıkar hatta bu forumda da aratın belki giden vardır
Ehpz misirveannesi takipçi sayısına göre mi karar verdiniz bende araştırdım ama yinede içimde bir şüphe var bilemiyorum
123xyz misirveannesi bende sizin gibi kadınlar kulübü doktor sitesi vs bikaç forumdan araştırma yaptım sectim doktorumu.
misirveannesi Ehpz yani takipci sayısı paylaşımları vs. tavsiye olmayınca böyle yöntem buldum. İlk doktorumu bu sekilde seçmiştim cok güzel hamilelik yaşamıştım kendisi şehirden ayrılmıs. Smdi kafamda 2 isim var onlaro takip ediyorm araştırıyorm :)
Serap-Yigit Tanıdıklardan referans aldım ben. Annemi muayene edip parça almıştı, halamı ameliyat etmişti öyle seçtim. Sizin böyle bir şansınız yok. Ancak isterseniz burda sorabilirsiniz. O şehirdekiler size yardımcı olabilir bence