Krtbusraee Zynanc canim sağlıkla al kucagina inşallah bebisini 3 ay önce bende 36 hafta 3 günlük kucağıma aldım 2. Bebeğimi plasenta kireçlenmesi yüzünden anı sezeryanla çok şükür girmedi kuveze 2500 minicik doğdu hiçbir sorunu olmadi çok sukur
Miray_03 Zynanc öncelikle geçmiş olsun. Ben ilk bebeğimi 35+6 günlükken doğum yaptım.ciğer geliştirici iğne felan vurulmadan. Kızım yarim saat anca kuvezde kaldı tedbir amaçlı.
Zynanc Miray_03 maşallah 2 tane iğne vurdular tedbir amaçlı insllah buraya yazarım kucağıma aldığımda🌸
Plnpars Zynanc 36+5 de doğum yaptım kuveze girmedi planlı sezeryandim 37+5 di ama yil başına gwldigi için erken aldık doktorumla karar verdik 3500 ölçtü kilosunu ama 3170 doğdu 2800 e kadar düştü girmedi kuveze
Zynanc ZMM8888 ınsllah canım daha önce oğluma yogun bakıma aldılar diye aslında bu korkum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyor insan
Busra3246 Zynanc bebeğin durumuna göre hareket ediyorlar ilk oğlum 36+3 de doğdu 5 gün kaldı 2.oğlum 35+6 da doğdu bir sıkıntısı yoktu alınmadı inşallah sizde sağ Salim kavuşursunuz
Zynanc Busra3246 Amin inşallah çok sagolun bu gece daha rahat uyuyabilirim olumlu şeyleri duyunca çok rahatladım 🌸
Zynanc emirtosveannesi oy maşallah annelik işte ister istemez stres yapıyor insan Rabbım kimseyi evladı ile sınamasın 🌸
Harunnazli Zynanc benim 36 da kanamayla hastaneye yattım 36+4de kızım dünyaya geldi 4 tane ciğer geliştirici iğne vurdular fitil serum ilaçlarla durdurmaya çalıştılar çok şükür küveze alınmadı 1900 gr doğdu şişi inince bir buçuk kilo prematüre bir kızım oldu 🥰
Annesininportakali53 Zynanc benim arkadaşım herhangi bir sebep yokken suyunun gelmesiyle normal doğum yaptı 36. Haftada bebeği 2800 gram doğdu 2500 e düştü ama dogum yaptığı günün akşamı eve gittiler bir problem çıkmadı 🥰
Zynanc Annesininportakali53 maşallah gerçekten bebegin gelişimi ile alakalı demmekki hayırlısı ile bende kucağıma alırım insallah
bykarakan Zynanc 36+1 de doğdu kızım ve 2.5 kg olarak bende çok endişeliydim ama bu ciğerlerin gelişmesine bağlı kiloya değil şükür ki iyiydi her şey küveze girmeri
Zynanc bykarakan maşallah Rabbım bağışlasın evlatlarımızı 2 tane ciğer geliştirici iğne vurdular tedbir amaçlı inşallah gelişmiştir ciğerleri