Kaderr33 Gün içerisinde karnım sertleşiyor cogu kez özellikle de aksamları sebebi kızlar? nedir 34+3 deyiz
Azra41 Kaderr33 haftamız aynı 😊 alanları daralıyor sanırım benim karnım yamuluyor sertleşip toplastikca diyorum kızım çıkış yolu orası değil 😄🤣😁
Kleopatra- Kaderr33 Evet,bende öyleydim. Karnımın bir tarafı yumuşaksa bir tarafı mutlaka semsert oluyordu. Sonunda doğurdum :)
ParildayanYildiz Elifderin34 benimde günde birkaç kez bebeğim hep toplanıyor hatta toplandığı yer şişer gibi oluyo daha 23 haftaligiz sizce bu haftada normal mi
Elifderin34 ParildayanYildiz doktorunuz daha iyi bilir canım ama benim de o haftalarda günde bir kaç kez öyle oluyordu doktorum takip et günde 7-8 defa olursa normal daha fazla olursa bana söyle ilaç başlayalım demişti sizde bir takip edip doktorunuza sorun 🥰
bluepoint ParildayanYildiz bende 24 haftalığım alt karın ağrısı ve kas katı sertleşme yaşıyorum sancı gibi 😔
ParildayanYildiz Elifderin34 o kadarı anca buluyordur sanırım canım açıkçası saymadım ama yarın sayıp bakayım o zaman bir ara progestan kullandım bu yüzden öyle olursa yine isterim o halde teşekkür ederim 🥰
ParildayanYildiz bluepoint anladım canım benim bebeğim ara ara toplanıyor doktora sorduğumda çok fazla olmamalı dedi ama senin durumun farklı anladığım kadarıyla
bluepoint ParildayanYildiz 2 gündür var benim belkide bundan dolayı normal demiştir Allah şifa versin hepimize bebeklerimize inşallah🙏🏻