Papiiii Kizlar cips tuketiyormusunuz?))) Ben hep onu aşeriyorum nedense😂oyle bir paketlede doymuyorum ama…fazlasida zarar Boyle olan varmi?Cips tuketen bir zararini gormeyenler bir yorum atarsa
kedilianne_ Papiiii Ben canım istediğinde küçük paketlerden alıp yiyorum ve hepsini bitiriyorum da. 1 ayım kaldı doğuma, asitli içecek dışında her şeyi yedim içtim. Bir şey olmadı merak etmeyin. Çok fazla düşününce kötüyü çağırıyorsunuz ☺️
suelin Papiiii vala yiyorum normalde 3 ay yemesem dururum ama bu hamilelik nedense baya yedirio cipsi bana korkuyorum bisey olur diye ama elimde değil bağımlılık yapmasa bari
Tgb_123 Papiiii şimdi yedim elimi ağzımı yıkadım bide çikolata yiycem abartmadan yiyorum aşırı canım istiyo 30 haftalığım çok şükür bişey olmadı 😂
Dilenkk Papiiii cips de tükettim kola da içtim. Bence bu kadar kasmaya gerek yok. Cips tükettim şu oldu diyen birini de duymadım hiç. Artik yediğimiz her şey katkılı koruyuculu genetiği bozulmuş şeyler olduğu için sadece cips tükenmekle kötü bir şey olacağını sanmıyorum.
KeremikoBayky 27+4 deyim birkaç kes eşim yerken bir iki tane ağzıma attım şimdilik bir zarar görmedim ama ileride bir zararı olmaz inşallah
Papiiii KeremikoBayky ay bur ikiyle olmuyo ben bir paket yiyorum yiyince su an 10 haftaligim 2 paket yedim simdiye kadar))
KeremikoBayky Papiiii paketli her türlü gıdadan uzak dur canım, marketlerdeki hazır çorbalar, konserve gıdalar, paketli abur cubur vb kısaca raf ömrü sağlanmış herşeyden…
Papiiii kedilianne_ valla dusunmuyorum ya dusunsem yemem zaten bebehime guveniyorummrabbim yiyecek ekmegi varsa her turlu yedirir
Heavyhim350 Papiiii Fazlası kilo olarak sana döner canım ben de yedim ama kilo almaktan korktuğum için de hafta 1 anca tükettim 😂
Papiiii Heavyhim350 bilmemmvallahi bie rahatlik geldi bana 3 ayimi bitiricem nerdeyse kilo almadim 1 kiloda verdim)bilmiyorum niyeyse rahatim😂aman donerse donsun veririm ben hizli kilo veriyorum zaten
MinikMucize63 Papiiii valla ben herşeyi yiyiyorum bir öncekinde de öyleydi bunda da şimdi 30 hafta olduk halen sorun yok herşeyi kafanıza takmayın yiyin
Papiiii MinikMucize63 yiyom zatenn takmiyorum bendee sorasim geldii eger cok takilirsak zaten hürsey zarar
Papiiii KeremikoBayky hazir gidalae tuketmiyorum ben fazla yani yedigkme ictigime dikkat ediyorum ama cipsde kesmedim yani canim ceken herseyide yiyorum konserveler felanlar disinda.
Mer93 Papiiii ben yedim çocuğum cips oldu diyen biri yoktur heralde zararı size de zarar hem kilo olarak döner hem de bebeğinize de zarar özellikel gebelik döneminde dikkat edin sonra çocuğum hasta alerjik diye gezersiniz mümkün olduğunca tüketmeyin öyle şeyler
Papiiii Mer93 ben oyle seylere inanmiyorum pekk eger kurcalarsak yedigimiz herseyde bir zarat buluruz zaten gebeligi kendime ziyan etmiyorum yedigimede dikkat ediyorum canim ama cips briaz hassas konuya sormak istedim annelere 3 ayimi bitiricem az kalsin ama 2 paket tuketdim cips simdiye kadar ayda bir paketden bisey olmaz herhalde)))napimm))kiloya cok takilmiyorum ben cabuk kilo veririm
Papiiii sedamom00 ayda bir paket cips bisey yapmaz yani bende kendime zindan etmiyorum ama dikkatde ediyorum cips yedigim gibi hergun faydali seyekrde cok yiyorum