arirangg Aselyusra Hayır, çünkü 12. Gün ilk kez kana geçiyor beta hcg. Kan testinde görünemeyecek kadar az oluyor hormon. Ancak kanda küçük bir değerle öğrenebilirsin. İstersen yarın kan ver canım. Onda da negatif çıkarsa o zaman kesin yoktur. Varsa da kesi çıkar
Aselyusra arirangg yok zaten doktor 14ç günü test yaptır dedi. Kanı mı kasdetti idrarı mı bilmiyorum. Salı günü yani ama gönlüm bir negatifti daha kaldıramıyor direk adeti beklicem. Gelir zaten. Gelmezse kan veririm
arirangg Aselyusra Canım 14. Gün adet olman gereken gün. O yüzden öyle dedi. Adetinin geçmesini bekle. Ben de bekliyorum, beraber bekleyelim :)
Aselyusra Zehraumut öyle mi.. Umarım bir daha ki Ay mutlu haberi alırsınız… Erken mi gelmiş oldu adetiniz
Damla Aselyusra ben tam adet günümde kaset test yapmıştım negatifti ,2 gün sonrası yine yaptım ve pozitif çıktı 1 gün bile fark ediyor. Allahim isteyen herkese nasip etsin hiç kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏻
Zehraumut Aselyusra yok kuzum yerleşme kanaması böyle olmaz ki önce az az geldi şimdi açıldı ya tutmadı yine düşük yapıyorum önce az az geldi sonra bir parça heldi söküldü belim çok felaket ağrıypr halı yıkadık kaynanamla bugün birde sanırım bu yüzden oldu bilmiyorum ya üniversite nin özeline randevu aldım 8 e gidicem genetik test vervem birfe hormonlara baktırcam hayırlısı
Bfduam Tugce1610 hayırlı olsun şimdiden:) Akıntı kıvamı su gibi mi krem gibi miydi? göğüslerde hassasiyet kasığının sol tarafında sızlama şeklinde anlık batmalar adete kaç gün kala olmuştu?
Tugce1610 Bfduam teşekkür ederim 🙂 sızlama şeklinde batmalar ve hassasiyet ortalama 5 6 gün kadar önce başladı batmalar 3 gün sürdü ardından adet ağrısı şeklini aldı bel ağrısı başladı. Göğüs hassasiyeti önce sıcaklama ve yanma olarak başladı ve hassasiyete döndü hala devam ediyor akıntı ise beyaz ve kıvamlı
Hayatbilgisi femme yok yapmadım . 4. 5 gün önce kan verdim çıkmadı . Doktor yeni olduğu için olabilir dedi .10 gün sonra birdaha kan vermemi söyledi. Belirtilerim de var .