Parlakk Gul616161 ben geçen ay o kadar belirti yaşadım ki kesin hamileyim diyordum inanın adete iki gün kala test yaptım negatif çıktı bir gün gecikmeyle de adet oldum bu ay kendimi hiç dinlemiyorum adet geçmeden de test yapmayacağım çok yıpratıyor
arirangg Aselyusra Benim biraz daha var. 14 Kasım. Ama beraber bekleyelim kuzum. İnşallah güzsl haber alırız.
Aselyusra Sltn66srkn benim ara sıra gelen adet ağrıları dışında kasık batmalarım var. Karnımda gaz sancısı gibi böyle değişik bir his adet ağrısından farklı sanki. Şişkinlik gibi bir şey var. Ve göğüslerimde en ufak hassasiyet yok. Bu çok garip işte adet önce 1 hafta önce başlardı
Sltn66srkn Aselyusra ya benmde kasık batmam ve sureklı ıste ıdrar varmıs gıbı ıkı gundurde halsızlık var kasık batmam da gectı çok garıp yaa walla
Tugce1610 Sltn66srkn benimde aynıydı sol tarafta kasığımda sızlama şeklinde anlık batmalar oluyordu 3 4 gün sürdü ve birden kesildi bgn erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı benim bat 6 Kasım sizin ne zaman
Aselyusra Sltn66srkn benim de aynı. Kasık batması dışında hiç belirti yok normal adet öncesi olan belirtiler bile yok. Ara sıra tam yumurtalık hizama doğru bir şey batıyor gibi geliyor tamam. Bazen çok şiddetli adet ağrısı başlıyor hatta
AfBek Kızlar benimde bat 3-4 kasım normalde hep düzenlidir ama bende sabah test yaptım negatif çıktı😞 temmuzda kürtaj olmuştum 3 aylık sanırım umutlar bu ayda rafa kalkacak gibi…
Sltn66srkn Aselyusra ayn benm ılk basta goğuslerım çok acıdı sıstı sonra kaldı elleyınce acı var sadece
Tugce1610 Aselyusra göğüslerde hassasiyet kasığımın sol tarafında sızlama şeklinde anlık batmalar 3 4 gün kadar sürdü ve birden kesildi ardından adet ağrısı şeklinde ağrı başladı bel ve ara ara sırt ağrısı ve akıntıda beyaz süt gibi değişim oldu canım
Aselyusra Tugce1610 anlattıklarını birebir yaşıyorum ama o beyaz akıntı progestan fitil yüzünden diye tahmin ediyorum kendimde
Bfduam Tugce1610 hayırlı olsun şimdiden:) Akıntı kıvamı su gibi mi krem gibi miydi? göğüslerde hassasiyet kasığının sol tarafında sızlama şeklinde anlık batmalar adete kaç gün kala olmuştu?