Tugce1610 Honeyss allahtan ümit kesilmez tutan ne olumsuzluklarla tutuyor kiminde öyle düşünüp stres yapma tedavi oluyor musun enfeksiyon için
kalbiminpariltisi Honeyss bacım biz geçen ay da bekleme postundaydık 😂 bence artık beklemeyelim bekleyince olmuyor
Aselyusra Mhande daha çok erken ya zaten bence bekleyin erken gebelik testleri bile son 3 günde buluyor genelde
Tugce1610 Mhande gününü bekle bence canım bende çok sabırsız davrandım çok erken olduğunu bildiğim halde iki kere kan verdim negatif çıktı ama hala umudum var beklicez mecbur 🤭
Aselyusra aynenkezoaynen valla bneim de 10 gün kala ağrımaya başlar olmama 1-2 gün kala hafiflerdi.1 hafta kaldı gögüsler maşallah benim sıfır acı yumuşacık 😃
Aselyusra Gul616161 bende iğneyi 24 Ekim pazartesi gece 23.00 da oldum iğneyi. Doktor bana 8 kasım test yap dedi sen de 6 veya 7 yapabilirsin bence o zaman
femme Hayatbilgisi ayy yok kuzum hıc bısı akıntım var sadece beyaz boyle berrak bı renk bıde 2 3 kere oldu mıdem sankı agzıma gelıyor gıdıyor o kadar ama belırtı oldugunu sanmıyorum ona baglamak da ıstemıyorum daha cok var dıye, sızde biişi varmı
Hayatbilgisi femme benim bel sırt ağrım var kasıklarım da ağrı sanki regl olcakmisim gibi . Arada baş ağrım ve iki gün önce baş dönmem oldu . Bunlarda belirtimi bilmiyorum 🤷
Aselyusra Bltdilek bekleyelim, belirtiniz oldukça yazarsınız günlerimiz aynı. Şu an bir fark var mı? Tedavi oldunuz mu
Bltdilek Aselyusra sol kasığıma fena ağrı girmişti ilk defa bir de . Başka bir belirtim yok ya sizin ?