e_k Kızlar çok kötü boğazlarım enfeksyon kaptı ve öksürme var göğüs kafesim acıyor resmen hamilelikte ilac kullanmak istemiyorum dogal yollarla zarar vermeyen önerebileceginiz ne var 🥺
Aaaysee e_k ballı limonlu sıcak su içip boğazınızı başörtü gibi bir şey ile sarıp yatın iyi gelir inşaAllah öksürük var ise de ballı zencefil iyi geliyor bildiğim,geçmiş olsun 🌸
minnos6 e_k 1 cay kasigi zencefil 1 cay kaşığı bal 1 yemek kaşığı limon suyu uzerine kaynamis su döküp ic cok rahatlatyor
Rabia_1658 e_k zeytinyağlı sarımsak yapıp ayaklarının altına sür inanılmaz faydasını gördüm bende uzun zamandır gribim o rahatlattı
Mervetnl e_k bana doktorum turp bal karabiber suyu önermişti çok hasta olduğumda bi sorun isterseniz bana iyi gelmişti birde bitkisel ilaçlar var onları sorun öksürmek çok sıkıntılı bebek için değil ama bizi çok yoran bişi 😓
Ozge-Ka e_k benimde aynı şekilde ciğerlerin yanıyor resmen öksürmekten. Bende her akşam ve sabah bal limon zencefil ve karabiber karıştırıp içiyorum 2 gündür çok iyi geldi.