Semanurq Kızlar birşey sorcam sizde döllenme süresi ne kadar süre oldu takip eden oldumu yani arada kaç gün olması lazım hemen olan varmı eşinizle birlikte oldunuz hemen hamile olan varmı hesapladığınız da
Tubatgn Semanurq Ben yumurtlama dönemi ilişkiye girdim en çok günleri değerlendirdim 13.gün kanda öğrendim. Ama hangi gün tuttu bilinmiyor tabi. Çünkü benim beta çok yüksek çıktı ve en başından beri 1 hafta önde gidiyorum :)
busraninprofili Semanurq yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasar. O sure içinde de dollenme gerceklesir
Srdm Semanurq yumurtlama gününden sonra 12. günde erken testle öğrendim ben gün aşırı seklinde oldu ilişki adet bitimi itibariyle basladım
Tubatgn Semanurq Çok bilimsel bir konu bu :) Spermler 3 gün yaşar 1 günde de tutar 2 günde de net bir şey denemez
nilsmomy Semanurq yani 1 gün sürmez yanlış anladınız ilk 3-4 saatte başlar döllenme eğer yumurtlamaya denk gelmişse 🥲 ama yumurtlamaya denk gelmemişse de 3 gün içerisinde yumurtlama olursa yine döllenme gerçekleşir tabi