Emine_pektas01 Willud evet banada oyle dedı kese görünmüyor erken olduğu için ama rahmın kalınlaşmış dedı kana baktılar çok şükür çıktı ve haftaya gel dedı kese görünür inşallah dediler
Emine_pektas01 gulsumd1 252.7 çıktı kese haftaya cumartesı görünür büyük ıhtımale dedı inşallah bakalım
esma_esma Elifffffffffff bende ilk gittiğimde keseyi gördüm 4+2 de yani ama kalp atışını duymadık daha 1 hafta sonra gideceğim siz kalp atışını ne zaman duydunuz
tirtilinannesiii Bende 4+3 te gittim çok minicik gördü keseyi doktorum ama emin olamadı o derece minnaktı ama var dedi garanti olması için 2 -3 hafta sonra gidicem ki kalp atışınıda duymak istiyorum çünkü yarınd tekrar kan vericem değer dengeli yükseliyor mu diye
Emine_pektas01 tirtilinannesiii bende kalbi için falan biraz geç gıtmek istiyorum aslında da bakalım. Hayırlsı
Emine_pektas01 Udu 4 5 haftalık görünüyor dedı ama bakalım net olacak ne çıkacak inşallah hayırlısyla gittiğimde görünür
tecrubesizanneadayi12 Emine_pektas01 ben 4 haftalıkken gittim benimkindede görmedş alttan muayene yapmasına rağmen daha yeni yerleşim oluyor dedi göremedim hücre şeklinde gördüm vs dedi
Emine_pektas01 tecrubesizanneadayi12 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasıp olur inşallah
Ddmyu Emine_pektas01 öncelikle tebrikler sağlıkla gelsin, betanız daha çok düşük 1500 civari alttan 5000 civarı üstten görünür içiniz rahat olsun daha vakit var görmek için 🙂 tadını çıkarın bu günlerin evham yapmayın hiç .
eknsnsr98 Emine_pektas01 ben 4+4 te gittim gözükmedi normal olarak 5+4 te gittim çok şükür kesemizi gördük 🥰