Brlgry Kızlar n11den sipariş ettiğim beşik geldi 365 TL’ye aldık ve çok iyi geldi memnun kaldık piyasadakiler 800den aşağı değildi ve uzun süre kullanmayacağımız için çok paralar vermek istemedik almayı düşünenler bir göz atsın bence fiyat performans ürünü diyebilirim 🙋🏼♀️ (HEYNER AHŞAP ORGANİK SEPET BEŞİK )
Emrevildan Brlgry çok güzelmiş gerçekten. Almış olmasaydım bende alırdım fiyatıda çok uygun sepet beşiklere göre 🤗
merveeda Brlgry bende simdi baktim gercekten fiyati cok iyi ve guzel gozukuyor.peki nasil sallamasi iyi mi?
Yesimalmila Brlgry ben bas kismindaki çubukları sevemedim acaba onlar çıkarabilen seyler mi bilgi verir misin
Destina21 Ben 8 haftalık hamileyim şimdiden çok istiyorum almayı.. allah ım o günleri bana da göstersin inşallah .. . Çok az kullanıldığı için ikinci el satan olursa öyle de almayı düşünürüm.. araştırıyorum bakalım..
Brlgry Byncdii aynısına geldi hatta yorumlardaki mavili olan resim bana ait boya vs hiç bir şey Yok beyaz istiyorum derseniz boyatırsınız gene arada çok fiyat farkı var dükkandakilerle
Brlgry merveeda sallaması güzel tahtaravalli vs gibi markaların yanında biraz fark var tabiki ama fiyatına göre işte
Brlgry M3rv3 6 ay kimisi o kadar bile yatmıyormuş ben süslü güzel diye istedim kullanmazsa kaldırırken fiyatı iyi o yüzden çok para vermedim
Destina21 6 aydan sonra çok rahat olmuyor diye biliyorum ben ..hareketleniyorlar küçük geliyor sanırım
detetedmom404 Zeynp 15 haftalığım ben bile şimdiden başlıcam yavaştan neden acele edesin ki 800 liralık şeyi 300 liraya bulunca almayıpda napmalı🙊😂