Arven-Umut Merhaba, Elimde tedavi sonrası aşağıdaki iğnelerden var ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim. ENOX 4000 anti-Xa 0.4 mg // 10′lu paketten 6 adet kaldı PROGESTAN enjeksiyondan 50 mg //3 enjeksiyon kaldı.
Portakalcicegi Arven-Umut konu ile alakasız olacak ama Denizli’de hangi doktora gidiyorsunuz acaba 😊 bende 30+4 ikiz bebeklerime hamileyim doğum için Denizli’ye geldim
Arven-Umut Portakalcicegi özel sağlık hastanesinde Ayşe Seçil Özban’a gidiyorum. Benim de ikiz tavsiye ederim çok memnunum 😌
Deletedmom_51 Portakalcicegi çağrı güven. Pretinatolog aynı zamanda çok iyi bi doktor bi araştır ben ona gidiyorum
yasemin9222 Arven-Umut merhaba transfer ikizmi yapıldı size. doktor banada istersen ikiz transfer edebiliriz dedim ama çoğu yerde düşük riski çok diye okuyorum kafam karıştı bana biraz anlatirmisiniz
Portakalcicegi Deletedmom_51 evet onu duymuştum, aynı zamanda Instagram’dan takip ediyorumda teşekkürler 🌸
Arven-Umut Deletedmom_51 perinatolog olarak ben de ona gittim ama gebelik takibini Ayşe hocaya gidiyorum çok memnunum.
Arven-Umut yasemin9222 transfer yapıldı evet. Ama transfer sürecini Babür Kaleli ile sürdürdük, gebelik takibini Ayşe Hoca ile devam ettim. En baştan gebelik takibi için aklımda Ayşe Hoca vardı benim.