Aaaassss Kızlar karnım sanki biraz aşağıda gibi geliyor birde bebeğimin hareketlerini aşağılarda hissediyorum şuan 31 haftadayız sizce bu normal mi ? Sizde nasıl durumlar ?
Azra41 Aaaassss benim bebişim hep kasıklarımda olduğu için benimde karnım assagidaydi hep şimdi ama sanki toparlandı gibi ☺️ bol bol dinlenin ağır iş yapmayın .. ben 35+3 um
Sedam42 Aaaassss benm hep asagida ne zmn yukari cikicak diye beklerkn 32 hafta gectik goren dogurcan diyor 😂hep boyleydi diyorum sasiriyolar oyle asada oturunca dizime kadar geliyo nerdyse
Azra41 Aaaassss Doktorum bana hiç bir iş yapmicaksin yaticaksin Yasemin demişti kasıklarda olduğu için çok zorladı bizim kız beni bu aralar sanki önceki günlere göre daha iyiyim.☺️
Aaaassss Azra41 iki haftayı geçti en son gittiğimde böyle bişeye takılmamıştım hiç ama bi kaç kişi aşağı da gibi sanki karnın diyince bi takıldım iki hafta sonra kontrolüm var o zaman sorarım doktora ama en son gittiğimde ters duruyor demişti ondan olabilir diye düşünüyorum
Lidia Kızlar bizde 27 haftalık olduk tekmelerini hep kasıklarımda hissediyorum . Gece sağıma soluma yatarken zorlanıyorum bu yüzden . Hamileliğin tadını çıkaramıyorum 😔 ne zaman tekmelerini yukarıda hissederim
Azra41 Aaaassss olabilir kuzum sen bakma çevrenin ne dediğine banada aynısını dediler erken gelir yok 7. Ayını beklemez bissuru bissuru şey .. şuan diyorum ya 35+3 um ☺️