Aselyusra Mucizem1207 bende adeni çok istiyordum ama bir anlamı da lanetli bir kavmin ismiymiş ve peygamberimiz ismini bile andırmıyormuş diye duydum. Bence bir araştırın
Mucizem1207 Aselyusra bilmiyorum valla kuranda geçtiği yazıyor isim işi ne zormuş ya anlamlar bazen tutmuyor insan şaşırıyor
Bernnnaaaa Aselyusra yok yalnış biliyorsunuz. Lanetli kavmin adı adn kavmi allahı yoksayan bir kabile. Aden ismi cennet bahçesi hz.adem ile hayvanın yasaklı meyveyi yediği cennet bahçesi. Allah tarafından Rabbani sevdiği kullar bu bahçeye girecekler. Furkan ve ankebut sürelerine geçiyor. Bu isimle ilgili herkes birşey söylüyor ama herhangi bir kaynak yok 🙂 ben kaynaklı örnek veriyorum iyi araştırın bu ismi🙂
_gmzenur_ Hafmom ilk kızımın ismi Afra Ecem🌸 şimdi 2.kızıma hamileyim onunda ismi Alisya🌸 olacak Allah izin verirse🥰
1prensannesi_ Hafmom 2 hafta sonra belli olucak cınsıyet kız olursa Meryem dusunyorum Anlami dindar kadin
MeltemAK27 Benim kızımın adı Efnan olacak anlamı cennetteki güzel gözlü kız demek ama bu yazdığım isimlerde çok hoş anlamlarını çok iyi bilmiyorum bakmak lazım 🥰 Kayra Ömür Nefes Elisa Ahsen Elçin Mihra Beril Nare Defne Hafsa Berçem