Papatyaesin Kizlar telefon düşünüyorum bilenler yazabilir mi arasinda ne gibi fark var benim icin kamera onemli internette sayfamda paylaşım yapicam fakat kararsizim 11 işimi gorur mu kullanan yada bilenler yoruma gelsin konusalim??
Elifderin34 Papatyaesin 11 kullanıyorum kamerası çok güzel 12 ile pek fark yok sanırım fark olsun diyorsanız 13 alın onun kamerası çok daha güzel
DilanK Papatyaesin 11 ve 12 arasında kamera farkı yok işletim farkı var ben 11 kullanıyorum gayet memnunum kamerası vs oldukça güzel ;)
Nurr2203 Papatyaesin malesef hepside çok pahalı bende çok istiyorum ama 2.el olanlar bile dudak ucuklatiyor 😁😀 insan kiyamiyor o kadar parayı bi telefon vermeye bu pahalilikta
Papatyaesin Elifderin34 sizinle ayni fikirdeyim bend3 bizzat inceledim medimarkette bu modelleri 13 bana da baya iyi geldi ama diyorum 11 isimi gorurse o kadar para vermektens3 11 alayim bende android var malesef artik sevmiyorum fotograf kalitesini sirf buyuzden fotograf icin iphone gecmeyi dusunuyorum tesekkur ederim yorumunuz icin
Papatyaesin Citlembikk bende kamera acisindan birebir inceledim ama pek anlamadim fark yok gibi bir tek 13 incelerken asiri fark var 13 ile 11 arasinda 13 baya iyi geldi cok kararsiz kaldim 11 de fotograf acısından isimi gorurse o kadar fazla para vermek istemem tabiki o yuzd3n kullananlara da danismak istedim ben android kullandim hep ilk kez iphone geçicem yorumunuz icin tesekkur ederim
nilsmomy Papatyaesin 11 kullanıyorum çok çok memnunum 12 de görümcem kullanıyor bir fark yok yani 😂 13 ile bariz fark var o yüzden fiyat açısından da düşünülürse 11 tavsiye ederim
Papatyaesin nilsmomy evet aslinda bende inceledim biraz 13 kamerasi asiri guzel dediginiz gibi fiyat farki cok ama 11 de kullaniyormussunuz kamerasi iyiyse tabiki ilk tercihim 11 olur fiyat bakimindan maalsef ki cok pahalandi 11 bile baya pahali bu dönemde tesekkur ederim yorumunuz icin sırf kamera icin alicam elimde android var artik iphone geçmeyi planliyorum
Citlembikk Papatyaesin bende bundan önce android kullanıyordum iPhone ilk defa aldım baya fark var ben iPhone alırım bundan sonra diye düşünüyorum ☺️ kamera açısından da iyi bence yani benim işimi gayet görüyor ama tabi maddi açıdan imkanınız varsa 13 çok çok daha iyidir çünkü sürekli iPhone yeni çıktığı için bunlar geride kalıyor hızına bi türlü yetişemiyoruz ☺️
Papatyaesin Mysaa yaaa cok tesekkur ederim 12 sildim o zaman aklimdan 13 baya pahali 11 isimi gorur mu acaba kamera bakimindan sizce 11 nasil profesyonel cekimler elde etmem mumkun olur mu sizce ? Aslinda 13 le 11 inceledim 13 baya güzel kamerasi fark net belli ama iste aklima takilan 11 d2 onun kadar is gorurse o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum bu konuda sizce 11 nasil tercih edicek olsaniz siz hangisini ederdiniz
zamaneannesi80 Papatyaesin 11 biraz kaba 12 nin kasası daha ele yakışır.. ikisinide kullandım 🤭 işlemci yada kamera açısından farkı yok
Mysaa Papatyaesin söyle 13 daha canlı 11 e göre ama 11 le çekip bicok program var düzenleme yapabilirsiniz fazla fazla işinizi görür . Ben 6s vardı Nisan da 11 aldım 11 12 13 youtubedan incelemelere baktım karsılastırmalara 12 yi batarya olarak eledim 11 de işimi görurdu bende az paraya almadım ya 12 bin verdim şimdi gene iyiki almışım diyorum 😀
_Aanne1 Mysaa 11 i ben 8.100 e aldım geçen sene 😇 yalnız program falan hiç bilmiyorum önerebilir misin acaba
Mysaa _Aanne1 VN , capcut , Tezza bunlar var birçok program varda ücretli bunların ücretsiz kısımları ufak tefek iş görür bende öyle çok uğraşamıyorum 2 çocuk olunca kurcalayamıyorum artık 😀 benim arkadaşım da 6 bine almıştı ah ah 😀