Kızlar fırsat yeni bulabildim bebegim 28.10 da saat 13.30 da dünyaya gözlerini açtı 😍 size süreçten bahsetmek istedim bu benim 2.dogumum oğlum 19 aylık onun dogumu okadar kolaydı ki hastahane gitmem ile dogurmam 1.5 saatti sanırım bu cesaretle 2.düşündüm 🙈 şimdi ise kızım 40 haftaya kadar gelmek bilmedi güya kızlar erkenci idi ilk çatımı oldum 2cm açıklık var dedi 2 gün sonra gene gel dedi bunu diyince ben harekete başladım hurma adaçayı yerleri elle silme merdiven in çık çömel kalk bu şekilde 2 gün geçirdim ve gene çatıma baktı doktorum 3 4 cm açıklık olmuş rahim yumuşamış istersen yarın yatış vereyim gün geçtikçe bebek büyüyor zorlamasan suni takviyesi ile dogum yapalım dedi ben düşüneyim dedim her ihtimale karşı evraklarımı verdi ve ben tabiki dedigi saatte orda idim 🙈 açıklık 4 cm suni başlatıldı en düşük doz da tam anlamıyla suniyi 11.30 gibi almaya başladım 12.30 da 6 7 cm olmuştu ve doktorum suyumu patlattı yemege gitti molası bitip gelince de çatala çıktım dogum için istenen açıklık saglanmıştı 😂 evet itiraf etmeliyim ki kendi sancım ile yaptığım dogum daha kolaydı dogum anında anladım bunu suni en yüksek dozda çıkarıldı iliklerime kadar hissetmiştim doktorumu dinleyerek süreci biraz zor da olsa atlattım çok şükür şimdi bebegim yanımda uyuyor 😍 3500 kg 52 cm dogdu kızçem sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım 😍❤️