Heisenberg Gmzmtn +1 Vücudun adapte olma süreci olduğunu düşünüyorum. Hepimize Allah kolaylık versin💕
Giizz Canım bende 8 haftalığım baş ağrısı kasık batması ve sürekli uyku hali var normalde çok enerjik bir insanım ama kafamı kaldıramıyorum desem yeri var normal herhalde 😊
Gulsum2308 Giizz bende sabahları baş ağrısıyla kalkıyorum cidden kafamı duvarlara vurmak istiyorum ama bu tansiyon düşüklüğünden de olabiliyormuş kızlar, ve karın ağrısı da ara ara oluyo sanırım bu dönemlerde normal biz biraz fazla endişeleniyoruz 🤗
HilalSahinoglu Uyku hali ben de de var ama yarından itibaren kendimi zorlayıp, 50 tane alarm kurup yine eski uyandığım saatte uyanacağım 😂🙈 çünkü böyle hayatımı çok etkiliyor şimdiden. Bu hamilelik sürecini de hareketli, enerjik, üretken geçirmek istiyorum Allahın izniyle🤰🍀
Gmzmtn HilalSahinoglu Heisenberg Defnemmm2301 sizde lekelneme tarzı kahverengi akıntı oluyor mu peki kızlar
Defnemmm2301 Valla şuan 21 haftalığım ama 8-9 haftalıkken ben kafamı duvarlara vurmak istıyordum eşime kafamı kopar diye resmen yalvarıyordum uykuyu demek bile istemiyorum 🙈🙈 Allah yardımcın olsun şimdi çok rahatım çok şükür...
Heisenberg Gmzmtn Hayır canım. Benim olmadı ama her hamilelik, her kadın farklıdır belki olması normaldir belki olmaması. En doğru cevabı doktorun bilir💕
HilalSahinoglu Gmzmtn bende olmadı ama normal diye yazıyor herkes. Ama kesinlikle bu konuda da doktorla iletişim halinde olunmalı çünkü hamilelik tamamen kişiye özel🤰
Gmzmtn Heisenberg doktor bi sorun gözükmüyor dedi ama ne bileyim için rahat etmedi 2 doktora gözüktüm bugün 3 e gozukucem
Gmzmtn HilalSahinoglu görüştüm canim kese gayet sağlıklı dedi ama bi iğne yaptırdım her ihtimale karşı
Aysegultezcan48 8+5 bende acayip mide bulantılarım var mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum çok kokuyor yağlı yemekler dokunuyor halsizlik ayrı inşallah bi an önce geçer😔
Nato Evet bende de oluyo baş ağrısı ara sırada sancılar oluyor sol kasigimda batmalar ne kadar sürer bilmem benimde kahverengi lekelenmem oluyodu canım düşük tehlikem olduğunu öyrendim kan pihtilaşmasindan da ola bilir bende oda cikti 😞inşallah sağ salım aliriz kucagimiza bebişlerimizi
Dilanteza Nato bende yeni 9 haftama girdim dün gece acayip sancıyla uyandım sol tarafımda midem bulanıyor ama kusmuyorum zor ya
Nato @Dilanteza adet donemine yakin oyle oluyo adet gibi sancı inşallah bi sıkıntı olmaz dr'na sen yine de sor bende bir şey olunca ödüm kopuyor çok korkuyorum :(